Evo Mi Group nam je uložio u "elektroprivredu"- energonovu.
Odmah se sjetim kako su oni iz crnogorskih fondova svoju javnost ubjeđivali kako su uložili u bosanske elektroprivrede a dali su pare 15-20 miliona KM elektro-grupi koja je još uvijek na imenu.
ZIF-ovi
Re: ZIF-ovi
Ulazu oni nase pare, a mi vlasnici nemamo nikakve koristi, dionica pala na marku...a troškovi fonda tri puta veći od zarade koju prikupe
Begov Han
Po svemu sudeći malo sam pomiješao Salink sa Sagenom. U pitanju su "firme sa egzotičnim adresama" iza kojih stoje domaći bizmismeni sa parama izvučenim iz bh firmi u kojima su vlasnici.
da li je Salink kupio dionice BIGa ili šta se desilo?
Ništa. Vrijeme je za godišnji. Sve sam pogrešno zaključio bez puno pregledavanja predhodnih stanja. Raiffeisen skrbnik je kupio ovaj udio
http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id= ... miliona+KM
Ovi sa FINANSIJSKE MAGISTRALE,od Bistrika,preko Katedrale pa strmo niz Miljacku,boga mi rade!Još da je sve ovo realno,dže bi im bio kraj!Uspjeh,nema šta!
Hajmo sad,kriminalci i njihovi branitelji,na juriš!Ima još uvijek šta da se ukrade!
A da bi realizirali ovoliki gubitak morali su napraviti više od tri miliona troškova u prošloj godini!Nekoliko investicijskih savjetnika kao paravan,ulaganja u propale projekte nalogodavaca,kao budučnost i ministarstvo finansija ,kao udarna bojna za proboje prema dnu!
Pa svi ovi koji su saučesnici na bilo koji način,ne bi trebali hodati ovom zemljom i ovim gradom!
Uključujući i onog mlađahnog profesora sa ekonomije iz tora najvećeg blefera u našoj politici,koji mi je lično obečao da će raqditi na tome da se ovakve pljačke nacionalnih razmjera,eliminišu!
Ovi sa FINANSIJSKE MAGISTRALE,od Bistrika,preko Katedrale pa strmo niz Miljacku,boga mi rade!Još da je sve ovo realno,dže bi im bio kraj!Uspjeh,nema šta!
Hajmo sad,kriminalci i njihovi branitelji,na juriš!Ima još uvijek šta da se ukrade!
A da bi realizirali ovoliki gubitak morali su napraviti više od tri miliona troškova u prošloj godini!Nekoliko investicijskih savjetnika kao paravan,ulaganja u propale projekte nalogodavaca,kao budučnost i ministarstvo finansija ,kao udarna bojna za proboje prema dnu!
Pa svi ovi koji su saučesnici na bilo koji način,ne bi trebali hodati ovom zemljom i ovim gradom!
Uključujući i onog mlađahnog profesora sa ekonomije iz tora najvećeg blefera u našoj politici,koji mi je lično obečao da će raqditi na tome da se ovakve pljačke nacionalnih razmjera,eliminišu!