Evo i hajde da si hipotetski u pravu i to se dogodi, mene savršeno boli briga hoće li to biti ili ne, važno mi je da firma nastavi dobro, ima masu ljudi kojima i djeca i sami tamo rade a imamo eto svi i dionice.panzer wrote:Ne kažem da ne treba ali u ovom trenutku se ne može očekivati rezultat.
Bar dok ne krene hapšenje. Ako neko misli da od tog hapšenja nema ništa, kako slavuj reče 2007. nije bilo nikakve šanse ni da vidimo Arslanagića sa jaknom preko ruku.
Dok se trenutna ekipa ne skloni, a ima dovoljno materijala ako bi se začeprkalo, ne može se ništa mijenjati jer pipci hobotnice su predugi a svi, od vozača trolejbusa do federalnog parlamentarca bi prodali mater za keš na ruke.
Trenutno, romanijski upijev magistrant i njegova ekipa imaju više keša od nas svih.
Šta nakon toga, tko će nastaviti bolje i kakav ti scenario vidiš uspješniji od ovoga i koje dobiti očekuješ bolje od ovih.Hade nam to pojasni tvoje viđenje kad ode ova uprava.
Koliku dobit misliš da može firma izbaciti kad ovi odu, koga vidiš kao bolju upravu, šta mi dobivamo. Pa eto riješili smo se Ede i ekipe a došao Nedim i ekipa. Zar mislite da neće doći i Smajo sa ekipom, sve srozati i prodati paket za 1 Km.
Šta je garancija, da neće biti još gore. Zato je moj pristup drugačiji a vi kako hoćete, jer ako nevalja parlament, nevalja tužilaštvo, nevalja uprava u firmi, nevalja država u cjelini pa šta ćemo riješiti, šta hoćemo, ne razumijem. Ako je štos u graktanju eto nastavimo... ja mislim da treba krenuti nekim redom od sređivanja Zakona kojim se zatvaraju rupe zbog kojih padaju optužnice a onda sve ide po Zakonu.
Molim te pojasni tko je romanijski upijev magistrant i njegova ekipa, to ne kontam - pa da i mi znamo.