BH Telecom
Re: BH Telecom
Recimo da sam mj3secno ogranicen sa lovom, sta da dokupim BHT sa 3% povrata ili nrsto ozbiljnije, a u plitkom svaki krokodil je velik
Ovi stvarno ne znaju ni formalne razloge da ispoštuju, da se pripreme i usaglase
Pa braćo mila, godina dana im prođe u sazvivanju vanrednih skupština i neusvajanju onogoga što predlože, baš katastrofa
http://www.sase.ba/v1/Tr%C5%BEi%C5%A1te ... uerNewsTab
Pa braćo mila, godina dana im prođe u sazvivanju vanrednih skupština i neusvajanju onogoga što predlože, baš katastrofa
http://www.sase.ba/v1/Tr%C5%BEi%C5%A1te ... uerNewsTab
Begov Han
Ma sve je to sračunato, da se formalno ispoštuju rokovi a da se dobije na vremenu...
-
Ovi ono rekoše da neće biti stranačkog zapošljavanja, da će se samo kompetentni i sposobni imenovati, da će se cijeniti znanje... A nisu u stanju ni imenovanja da završe a da se ne zapetljaju u svom neznanju, lažima i pohlepi...
Ako ovi ne valjaju i njih ćemo mijenjati, ali nikako nećemo vratiti stare, pa da i dalje uživaju „stari lopovi“ i „gnjide“ koji ih podržavaju, jer većeg neznanja, laži, pohlepa, 30-godišnjeg koruptivnog zapošljavnja... (nije se moglo ni za higijeničarku zaposliti, a da nacionalistima ne platite 25.000 KM, pa u BHT radi preko 80% zaposlenih putem korupcije - treba bar nešto od toga otpetljati...)Sitna buranija wrote: ↑16 Feb 2024, 01:53 Ovi ono rekoše da neće biti stranačkog zapošljavanja, da će se samo kompetentni i sposobni imenovati, da će se cijeniti znanje... A nisu u stanju ni imenovanja da završe a da se ne zapetljaju u svom neznanju, lažima i pohlepi...
Zna li se ko ovih dana zatrpava prodajnu stranu?
-
Promače mi nešto, jesi li ti to dobio dividendu prošle godine? Ja nisam, možda sam trebao ponovo poslati papire? Ono, kontam ako si ti dobio...potisak wrote: ↑16 Feb 2024, 12:08Ako ovi ne valjaju i njih ćemo mijenjati, ali nikako nećemo vratiti stare, pa da i dalje uživaju „stari lopovi“ i „gnjide“ koji ih podržavaju, jer većeg neznanja, laži, pohlepa, 30-godišnjeg koruptivnog zapošljavnja... (nije se moglo ni za higijeničarku zaposliti, a da nacionalistima ne platite 25.000 KM, pa u BHT radi preko 80% zaposlenih putem korupcije - treba bar nešto od toga otpetljati...)Sitna buranija wrote: ↑16 Feb 2024, 01:53 Ovi ono rekoše da neće biti stranačkog zapošljavanja, da će se samo kompetentni i sposobni imenovati, da će se cijeniti znanje... A nisu u stanju ni imenovanja da završe a da se ne zapetljaju u svom neznanju, lažima i pohlepi...
Šesta skupština za šest mjeseci. Ni jedne konkretne tačke o poslovanju.