![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ne stoji ti opaska prijatelju. Halil cengic je dao nemjerljiv doprinos uredjenju dionicarskih drustva i za mnoge stvari je prico kad drugi nisu smijeli, zato te molim da istrajemo na ozbiljnosti ove teme i na kulturi dijaloga. Na temu bosnalijek je taj covjek bio hrabar i za nase prilike veoma otvoren u svojim stajalistima. Ali moram mu pridodati da je po mom misljenju u zavrsnici zakazao i popljuvao sav svoj dosadasnji rad. Nema potrebe da se vadi zbog ucestalih posjeta bosnalijeku u zadnjih nekoliko mjeseci koje kaze da su ustvari posjete drvoprometu. Izlobirao je sto je htio, naravno za svoj interes i tu mu niko ne moze prigovoriti ali neka nama ostalim ne namece svoj licni interes kao kolektivni interes. Cestitam mu na hrabrosti da izjavi otvoreno ovdje da je potpisao listu kandidata ali koju listu nikako da mi kaze. Ja sam cuo samo za jednu takvu listu. Listu koju sigurno nije sastavila vlada jer pod br. 1 ne moze a pod br. 2 ne treba njegov potpis. Sto nas dovodi do zakljuljcka da samo jedna grupa ljudi ima mogucnost da napravi takvu listu i sakupi 5% dionica dovoljnih da se kandiduje clan ili clanovi za NO. Imena tih osoba se vrte oko ljudi kao sto su edin i amAR arslanagic, meliha begovic, umid salaka, i ostali paraziti. Pitam te sad halile cengicu da li si potpisao taj dokument koji kandiduje covjeka ili ljude za NO ispred arslanagica i melihe? Dakle, da li tvoj potpis stoji pored potpisa pomenutih ljudi gdje kandidujete zajednickog kandidata/kandidate?slucajni prolaznik wrote:Pratim već duže vrijeme i ne mogu reći da sam uživao jer nisam ...al Halil (sijeda glava ) me baš "oduševljava" vitalnošću sa svojih 65 + ....s druge strane šteta jer kako čitam "odlazi" ,nadam se privremeno ...valjda sad " s proljeća" odnosno s lipnja počinje sezona skupština pa će biti manje vremena za forume...eh eh ..zaista šteta ...višak godina , manjak pismenosti i dovoljno pameti ...no interesantno nema šta ...osobito za one koji su početnici u ovom športu![]()
Ne da se ta azdaja. Posto su ugrozeni nacionalni interesiInvestitor wrote:Eto, obzirom da korumpirana vlada nije predložila svoje kandidate u NO, sada Haden može u potpunosti preuzeti 100% upravljanje nad kompanijom. Nadam se da ste zadovoljni ovakvom odlukom Nikšića i da ćete u narednom periodu napustiti ovaj forum, jer ste ostarili veoma lagano svoj krajnji cilj, a to je da preuzmete kompaniju. Želim puno sreće i uspjeha... Sabur2, eto uprave bez SDA, sad napokon možeš mirno spavati