Maksimalno je 10%, svaki put.
Baš bih volio da trojki naročito SDP-u i Nikšiću EP bude presudna. Da zbog katastrofalnog poslovanja u njoj izgube izbore, sada pa ubuduće... barem dok se tih kriminalca budemo sjećali.
Naravno da bih ja najviše volio, kao i svaki drugi razočarani građanin, da svi oni po zakonu odgovaraju za svoja nedjela all predaleko smo mi od pravne države, poštenih i funkcionalnih institucija.
Elektroprivreda BIH
-
Sitna buranija
Re: Elektroprivreda BIH
https://www.klix.ba/biznis/ekonomija/pr ... /260701140
Nisu ih platili unazad 4 godine, ali evo ih produžavaju i dalje... A i mi mali dioničari ćemo učestvovati u tome iako nas niko ništa nije pitao...
Nisu ih platili unazad 4 godine, ali evo ih produžavaju i dalje... A i mi mali dioničari ćemo učestvovati u tome iako nas niko ništa nije pitao...
Re: Elektroprivreda BIH
Mislim da bi se ovo privatnom tužbom moglo naplatiti. Da nije bilo namirivanja ostalih suvlasnika u ranijem periodu ne bi imali obavezu a pošto su nakon deset godina naprasno prestali ispunjavati ravnopravni tretman svih suvlasnika onda bi mogli imati posljedice.
Sad, da li se isplati ganjati s njima za 7 pf godišnje, to je drugo. Npr mogli su ovi jadran kapitali jer imaju desetine hiljada dionica i imali bi solidnu cifru za naplatiti ali se nisu odlučili.
Sad, da li se isplati ganjati s njima za 7 pf godišnje, to je drugo. Npr mogli su ovi jadran kapitali jer imaju desetine hiljada dionica i imali bi solidnu cifru za naplatiti ali se nisu odlučili.