Ni znanja, ni sposobnosti, ni obraza, ni časti.Sitna buranija wrote: ↑21 May 2026, 19:50Sjećaš se da sam im ja fino rekao prije više od dvije godine, a i sada na ovoj zadnjoj skupštini kada se plan usvajao, da će ostati upamćeni kao daleko najgora uprava koja je ikad kročila u EPBiH. Šutili su na to oba puta, valjda jer se slažu sa mnom... Pretpostavljam da su svjesni toga, ali to obraza nema...veliki dedo wrote: ↑20 May 2026, 13:05 Nemoj tako.
Sanel Buljubašić je moralna vertikala.
Iako najnesposobniji, najnadobudniji i najoholiji direktor sa definitivno najlošijim poslovanjem EP sve od njenog nastanka, on, kako sam kaže, ne osjeća nikakvu moralnu potrebu ili dužnost da podnese ostavku.
I kada poslije Elvedina Grabovice misliš da ne može niko biti veći štetočina, zahvaljujući Buljubašiću shvatiš da, poput ljudske gluposti i kriminal nema granice.
Nikšićevi puleni.
Sjećaš li se obećanja da će biti bolja uprava od drugih a onda već na sljedećoj skupštini da neće biti gora od drugih a evo ispali daleko najgori.
Ali ipak, uhljup ne osjeća moralnu potrebu da preuzme odgovornost.
Dobro uopšte imamo svijetla u kući kakve karikature nam upravljaju EP.
Bio si sve u pravu, priznajem.
A ja, ja sam bio mlad, naivan, branio ga i tvrdio da bilmezu treba dati šansu.
Očigledno je meni više žao što sam pomislio da možda i nije tako loš nego njemu što je dokazao da se lošiji čovjek od njega rijetko a lošiji menadžer nikada ne sreće..