Dobro jutro Kolumbo!
Pa te uništivače našeg tržišta vrijednosnih papira,barem one domaće,imate u postovima na ovom forumu najmanje na sto mjesta.A sada su izašli iz ilegale,javno su zajedno.Svi kriminalni mešetari,prvi ljudi SASE i KOMVP,sada samo pod nekim zapadnim imenima,svaki dan su recimo u jednoj od kafana u centru!Samo što se više ne zna ko je glavni.Autentično protumačeni Hasan Čelam ne odustaje do kraja.Prije će izgleda otići pokrovitelj mu Nikšić,nego on.Dođe mi da mu lično odvedem one demostrante pred vrata.A neki od njih su itekako aktivni! Jedan je recimo neki dan,nakon što je kupio nekoliko hiljada dionica FDS po 42 i nešto,sutra od toga prodao jednu hiljadu po 42 km.Tek da stavi do znanja da je ova cijena iznad 42 samo incident,a on će to već stabilizirati oko 40.Naravno Hasan A.P.Čelam to smatra normalnom trgovinom!
A ni on neće dugo!Ničija nije do sabaha dogorela!
Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
Re: Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
[b]Ima li šta od nove KOMVP, već su svi rokovi probijeni??
Panzer,Slavuj znate vi možda šta??[/b]
Šta niko ništa ne zna,,,Panzer,Slavuj?Mentalist wrote:[b]Ima li šta od nove KOMVP, već su svi rokovi probijeni??
Na ponovljeni upit red je napisati bar ono što se zna,a to i nije puno!
Zastoj je nastao zbog imenovanja sudija Ustavnog suda,mada mi nije jasno kako je to povezano,osim kroz ti meni,ja tebi!
Inače,ja sam već davno rekao svoje o ovim kriminalcima.Oni su autentično protumačeni za ono za što su trebali Nikšiću i ostalima.M ožda ih opet protumače nakon što se završi recimo sudovanje oko FDS.Naravno ako neko u međuvremenu ne odlućči drugačije!
Izgleda da bi bilo dobro onima sa raskrsnica pojasniti ulogu ovih kriminalaca u KOMVP!
Zastoj je nastao zbog imenovanja sudija Ustavnog suda,mada mi nije jasno kako je to povezano,osim kroz ti meni,ja tebi!
Inače,ja sam već davno rekao svoje o ovim kriminalcima.Oni su autentično protumačeni za ono za što su trebali Nikšiću i ostalima.M ožda ih opet protumače nakon što se završi recimo sudovanje oko FDS.Naravno ako neko u međuvremenu ne odlućči drugačije!
Izgleda da bi bilo dobro onima sa raskrsnica pojasniti ulogu ovih kriminalaca u KOMVP!
Obavještavamo Vas da je na zahtjev člana Berze "Unibroker" d.o.o. Sarajevo za 19. 03. 2014. godine zakazana aukcija za kupovinu dionica Sarajevske berze-burze.
Predmet kupovine je 300 dionica Berze od strane klijenta Borovina Kasim. Maksimalna cijena na aukciji iznosi 240 KM po dionici, sa opcijom „sve ili ništa“. Simbol aukcije je SBRZRA. Emitent vrijednosnog papira: SBRZR
A morem li ja bidnit suvlasnik te vaše berze?
Objavljen kalendar aukcija vrijednosnih papira Vlade FBiH za 2014. godinu
Prema usvojenom Budžetu Federacije BiH za 2014. godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj: 99/13) bruto potrebe Vlade Federacije BiH za zaduživanjem na unutrašnjem tržištu iznose BAM 310 miliona.
U skladu sa ovlaštenjima danim Zakonom o dugu, zaduživanju i garancijama u Federaciji BiH i usvojenim Budžetom Federacije BiH za 2014. godinu, Vlada Federacije BiH se u 2014. godini namjerava zadužiti izdavanjem trezorskih zapisa u iznosu do BAM 260 miliona i obveznica u iznosu do BAM 50 miliona prema rasporedu koji možete preuzeti OVDJE.
Prema usvojenom Budžetu Federacije BiH za 2014. godinu ("Službene novine Federacije BiH", broj: 99/13) bruto potrebe Vlade Federacije BiH za zaduživanjem na unutrašnjem tržištu iznose BAM 310 miliona.
U skladu sa ovlaštenjima danim Zakonom o dugu, zaduživanju i garancijama u Federaciji BiH i usvojenim Budžetom Federacije BiH za 2014. godinu, Vlada Federacije BiH se u 2014. godini namjerava zadužiti izdavanjem trezorskih zapisa u iznosu do BAM 260 miliona i obveznica u iznosu do BAM 50 miliona prema rasporedu koji možete preuzeti OVDJE.
Zna li iko kako je Ingram zavrsio 2013. godinu?
-
Po meni ovo je ekonomsko samoubistvo, da ne upotrijebim neku težu riječ. Ova Vlada nas vodi u dužničko ropstvo. Hoće samo da prebrode ovu godinu da do izbora podmire budžetske korisnike i ispadnu fini jer znaju da će neko drugi biti poslije izbora i morati ovo da vraća. A ustvari ovo će ponovo vraćati narod. Čista politika "poslije mene "POTOP". Da bi se ovo vraćalo sljedećih godina ko god bude na vlasti, moraće podizati poreze, PDV, doprinose na plate. Podizanjem stope doprinosa koja je i sada među najvišim u svijetu, nijedan poslodavac neće imati interesa da zapošljava ljude, dalje će rasti nezaposlenost a samo lud čovjek će investirati u nas. Ovi nas guraju u spiralu smrti u kojoj se Dodik već nalazi a nema niko da ih zaustavi. Trebalo bi im zabraniti emitovanje trezorskih zapisa i obveznica kao i uzimanje kredita od MMFa i svjetske i Evropske banke.one wrote:Objavljen kalendar aukcija vrijednosnih papira Vlade FBiH za 2014. godinu
Prolazim kraj objekata na frekventnim mjestima u Sarajevu, u blizini pijaca i trznih centara. Velika vecina prostora zjapi prazno sa "izdaje se".
Vec su zajahali malim poduzetnicima tako da niko ne opstaje. Znam i da je u proizvodnji tako. Razni nameti, takse, dadzbine... opstati moze samo onaj ko ima jakog partnera da se nasloni, ali i to je pitanje do kad ce moci.
Vec su zajahali malim poduzetnicima tako da niko ne opstaje. Znam i da je u proizvodnji tako. Razni nameti, takse, dadzbine... opstati moze samo onaj ko ima jakog partnera da se nasloni, ali i to je pitanje do kad ce moci.
Evo danas i Unioninvest Plastika krenula, ovi Selimovići sve rasprodaju izgleda