jastuk1 wrote: Koliko je prije bila "navala" na Telemach zbog Sportkluba, sada je "navala" na Moju TV zbog Pink kanala.
To valjda govori dovoljno o tome kakva nam je buducnost.
jastuk1 wrote: Koliko je prije bila "navala" na Telemach zbog Sportkluba, sada je "navala" na Moju TV zbog Pink kanala.
Gdje si pronašao ovu informacijuhrkljus wrote:Ukidaju i besplatni internet saobracaj koji dolazi uz mini15 i midi30 pakete.
Telekomunikaciona kompanija "Blicnet" od 1. decembra istupila je na tržište s paketom mobilnih usluga, čime se priključila malom broju operatera u BiH koji nude kompletne telekomunikacijske pakete.
Tokom prezentacije nove mobilne usluge ove kompanije, a ujedno i njenog novog vizuelnog identiteta, Igor Bohorč, direktor "Blicneta", istakao je kako s ponosom može reći da su na ovaj način zaokružili ponudu svojih usluga.
"Mi nudimo četiri osnovne usluge: mobilnu i fiksnu telefoniju, internet pristup i digitalnu televiziju. Ovo, naravno, znači da su svim korisnicima na raspolaganju atraktivni Blicnet Quadro paketi sa brojnim pogodnostim", rekao je on.
Bohorč je rekao da u mobilnoj telefoniji nude usluge tekstualnih i video poruka, razgovora i mobilnog interneta.
"Blicnet" je lansirao Mobi tarifne postpejd modele u rasponu od deset do 80 KM, a ovi modeli uključuju bonuse za pozivanje mobilnih i fiksnih mreža u BiH, te bonuse prilikom korištenja poruka i mobilnog interneta.
"Svaka pretplata u okviru Mobi tarife uključuje bonus veći od iznosa tarife pretplate", istakao je ovom prilikom Bohorč.
"'Blicnet' je svojim mobilnim korisnicima ponudio i jedinstvenu cijenu poziva između svoje fiksne i mobilne mreže za samo 0,10 KM po minutu, dok su pozivi u okviru fiksne mreže besplatni", rekao je Bohorč.
Ovom prilikom predstavnici kompanije "Blicnet" prezentovali su i atraktivnu ponudu mobilnih telefona, pri čemu su naglasak stavili na model LG L5 II, koji je do isteka zaliha dostupan po promo cijeni od 49 KM uz Mobi 10 tarifu.