Nimalo ne sumnjam da za prosjecnog korisnika usluga BHTelecoma patriotizam ima svoje limite i da ce svaku neugodnost sa "svojim" operaterom uredno prijaviti na forumu i za jedan fening nize preci na bilo koju drugu mrezu i operatera, pa i ako je iz druge drzave. Neka, i treba tako, principijelno demokratski i multikulti.proleter wrote:... "...i dosao do saznanja da i patriotizam u danasnjim uslovima ima svoje limite koji me u konacnici opredjeljuju na drugog operatera."
Sumnjam medjutim da vrijedi i obrnuto. Mozda sam u krivu, ali tesko mogu da zamislim prosjecnog korisnika mtela iz npr Laktasa, Banjaluke ili Bratunca da predje sa mtela na BH Telecom zato sto je ovaj drugi jeftiniji bolji ili ukratko, iz bilo kog drugog razloga. Naprotiv, licno mislim da je to skoro ravno nemogucem, i da pomenuti prosjecni korisnik mtela ne bi presao na BH Telecom i kad bi BH Telecom snizio cijene na pola a kad bi mtel recimo bio potpuno bez signala mjesecima.Cak mislim da bi se takav eventualni potez u njegovoj okolini smatrao izdajom nacionalnih interesa. Dozvoljavam da nisam u pravu, volio bih da nisam, ali zasada bogami to je moje misljenje i nema nikakvih argumenata ni pokazatelja na osnovu kojih bih mislio drugacije.