Malo podsjećanje za sve nas kada su Arslanagići u pitanju i da ne zaboravimo da je ŠEFIK HANDŽIĆ-FIKO ZET ARSLANAGIĆA, A MELIHA BEGOVIĆ I MIRJANA LASIĆ POSLUŠNICE ZA 10 HILJADA KM MJESEČNO!
http://www.oslobodjenje.ba/kolumne/bosn ... -jetseteri
http://www.depo.ba/hronika/kad-bosanac- ... -za-svadbu
http://www.krajina.ba/57909/bankovni-iz ... na-luksuz/
http://www.depo.ba/hronika/arslanagici-rezidencija
Bosnalijek
Re: Bosnalijek
Zamisli ljude koji su uzeli desetine miliona, koji vozaju porshee, najnovije mercedese i toyote, imaju kuce i vikendice sa bazenima i sve to na naš račun, parama Bosnalijeka, a sada nedaju zarađenu platu radnicima iako ima i para na računu?
I ...... mlade Ruskinje na račun Bosnalijeka...
I tata bi, sine
I ...... mlade Ruskinje na račun Bosnalijeka...
I tata bi, sine
OHR je uputio pismo da KOMVP mora raditi i da clanovi KOMVP moraju nastaviti obavljati poslove sve do izbora nove KOMVP. Trazi od parlamenta hitno rjesavanje situacije kako nebi morao reagovati OHR u skladu sa svojim ovlastenjima. Takodje trazi i da se zapocne konkursna procedura za izbor clanova KOMVP. Vjerovatno ce ova agonija biti brzo rjesena, a kako sam ranije predpostavio da ce OHR reagovati ako ne reaguje parlament. Zato je ovo i ubrzano sa strane Vlade i parlamenta.
Sto se tice plata zaposlenicima BSNL, nazalost na osnovu jutrosnjeg saopcenja g.Sefika H. nije za ocekivati da ce isti potpisati plate zaposlenim. On ocekuje da sindikat izbaci g.Nedima i ostale pa ce tek onda potpisati.
Evo saopcenja :
Sto se tice plata zaposlenicima BSNL, nazalost na osnovu jutrosnjeg saopcenja g.Sefika H. nije za ocekivati da ce isti potpisati plate zaposlenim. On ocekuje da sindikat izbaci g.Nedima i ostale pa ce tek onda potpisati.
Evo saopcenja :
Ma jel se to neko šali. Konkursna procedura. Ono što je parlament tražio više od godinu dana.asim.k wrote:OHR je uputio pismo da KOMVP mora raditi i da clanovi KOMVP moraju nastaviti obavljati poslove sve do izbora nove KOMVP. Trazi od parlamenta hitno rjesavanje situacije kako nebi morao reagovati OHR u skladu sa svojim ovlastenjima. Takodje trazi i da se zapocne konkursna procedura za izbor clanova KOMVP. Vjerovatno ce ova agonija biti brzo rjesena, a kako sam ranije predpostavio da ce OHR reagovati ako ne reaguje parlament. Zato je ovo i ubrzano sa strane Vlade i parlamenta.
I ono što je meni zanimljivo da niko ne traži odgovornost onih koji odbijaju da se raspiše konkurs nego se čak takve odluke da postave "svoje lutke" u javnosti podržavaju.
-
Moj Panzer tipično za ovu zemlju i naše političare i crvene i zelene i plave i šućmuraste... Ono što je važno to je da se stvari napokon pokrenu s mrtve tačke, da se prvo rješi pitanje odluka KVP do izbora nove komisije i da se tako spriječi raspad ovo malo sistema koje imamo. OHR kasno reaguje, ali eto bolje ikad nego nikad, AUTENTIČNO TUMAČENJE očito ima podršku i to je očito gotova priča! A i ovaj konkurs brate više neka raspišu i završe priču...Da se opet ne ponovi ili da opet neki Žilić ne nađe "rupu" u zakonu pa da ruši firme zarad svog honorara.
Sa aspekta nas u Bosnalijeku očito je ova priča završena i samo je pitanje dana kada će JOŠ JEDNO POTVRDITI NADZORNI ODBOR SA G. KONSTANTIN ZEVLOVOM NA ČELU, na žalost mnogih...
Sa aspekta nas u Bosnalijeku očito je ova priča završena i samo je pitanje dana kada će JOŠ JEDNO POTVRDITI NADZORNI ODBOR SA G. KONSTANTIN ZEVLOVOM NA ČELU, na žalost mnogih...
Za nevjerovati. OHR kažete ?!
Dejtonski sporazum ugrožen zbog (ne)rada KVPFBiH ?!
A zbog Dodikovih opstrukcija nije??
gdje ja ovo živim ?!
Dejtonski sporazum ugrožen zbog (ne)rada KVPFBiH ?!
A zbog Dodikovih opstrukcija nije??
gdje ja ovo živim ?!
Ma ugrozen je novac, to je bitnije od Dodika, ne znam kako to ljudima nije jasno. OHR je isto reagovao kad je bila u pitanju Agencija za bankarstvo, opet zbog novca. Pa nije borba oko Bosnalijeka, borba za postenje i drzavu, nego za novac. (nije samo BSNL vezan za KOMVP, imate BBI banku - 30 mil.KM stoji na nenamjenskom racunu - banka gubi svaki dan ogroman novac, neke banke mogu izgubiti dozvolu za rad ili doci pod sankcije jer se ne mogu napraviti formalne odluke kao sto je upis NO, dokapitalizacija i slicno) Ne vrti se sve oko BSNL iako opstrukcije za KOMVP dolaze samo od BSNL i Sar.Pivare cija su odredjena lica se nasla "nezadovoljna" odlukama KOMVP. Dobro je sto ce se ovim rjesiti i buducnost da se ovakve situacije vise ne ponove, postojace praksa iz ovih slucajeva.
-
Ne budite na kraj srca ljudi, ovo neki rade za svoju djecu, doduše ostavljajući nečiju drugu djecu gladnom, ali njihova su preča djeca, predodređena da žive u blagostanju.
Ako bude imalo pravne države ovdje, zatvori bi trebali biti puni kriminalaca što su se svili oko bosnalijeka, ali predosjećam da neće biti ništa od toga.
Ako bude imalo pravne države ovdje, zatvori bi trebali biti puni kriminalaca što su se svili oko bosnalijeka, ali predosjećam da neće biti ništa od toga.
ovaj zeleni i asim mi sve više vuku na to da je i njima obećano da ce svoju djecu da udome u Bosnalijeku
-
Mora da su tebi muuuu već obećali, pa misliš da su svi kao ti a s obzirom koliko afirmativno pišeš o kriminalcima i koliko veličaš ono blato od novina SB nije to daleko od istine