18.8.2026 9,9000 0,20 1 5 49,50
ima li manje transakcije
Elektroprivreda BIH
Re: Elektroprivreda BIH
https://www.akta.ba/vijesti/bih/207430/ ... adi-i-gdjeSolarni boom u BiH: U planu 13.500 MW, evo ko gradi i gdje
Ne znam više šta da kažem na ovo.
Elektroprivreda je pred kolapsom.
Termoelektrana Tuzla od Januara radi sa samo trecinom kapaciteta,rudnici su pokradeni,godinama se ni doprinosi ne uplacuju. Struju nema ko da spoji na stanbene a ni za poslovne objekte l,firme koje su dobile ugovore nemaju radnika ni stub da stave a do sata za struju da dodjete treba v skoro godina.
Kupovat cemo mi struju od solara iz Hercegovine,jer je korumpirana hobotnica u TK sve pohapala...
Termoelektrana Tuzla od Januara radi sa samo trecinom kapaciteta,rudnici su pokradeni,godinama se ni doprinosi ne uplacuju. Struju nema ko da spoji na stanbene a ni za poslovne objekte l,firme koje su dobile ugovore nemaju radnika ni stub da stave a do sata za struju da dodjete treba v skoro godina.
Kupovat cemo mi struju od solara iz Hercegovine,jer je korumpirana hobotnica u TK sve pohapala...
-
Sitna buranija
Kakve veze ima TK sa federalnom firmom? Mislim, ovi koji su upropastili sve uglavnom i jesu došli iz Tuzle i Tuzlanskog kantona (ministar Lakić, Buljubašić, Ikanović i još neki iz uprave i NO), ali TK nema veze sa tim...Incub wrote: ↑23 Aug 2026, 13:32 Elektroprivreda je pred kolapsom.
Odgovornost treba delegirati tamo gdje i jeste...