Nemamo mi staprocjenjivati buducnost,nju mi zivimo..Neka druga proslost pocela je ovaj pokusaj pljacke.Kazu moraju spomenuti da im je to poveznica sa starom upravom
.I novi ce nastaviti u tom pravcu.Sansu svi vide u nlagoj,skoro nikakvoj reakciji na ovsko drsku pljacku.I davno bi se to zavrsilo da nije Niksicrvog straha od zatvora.Radonciceve ambicije da se vrati na izborima su bile jako korisne.Krivicne prijave,makar prilicno zskas jele,takodjer su uplasile Niksica.Ali ONI NISU ZAUSTAVLJENI..Tuzilastvo je odavno trebalo reagirati.
Jer sve sto su poduzimali bilo je nezakonito.Po ko zna koji put ponavljam da vlasnici nkkada nisu donijeli nikakvu odluku da omaju nsmjeru u bilo sta uloziti sav nominalni kapital BHT.
BH Telecom
Re: BH Telecom
Nemam dionice BHT, inace ne preferiram dionice sa vecinskim drzavnim vlasnistvom, da se ne bih nervirao zbog cesto nesposobnog menadzmenta i losih odluka vlasnika.Investitor wrote: ↑21 Aug 2026, 10:03Kritika nesposobne vlasti i menadžera nije iskazivanje političkih opredjeljenja. Favorizivanje neke stranke u odnosu na drugu jeste, ali to ovdje niko ne radi. Mi samo branimo svoj kapital argumentovanom kritikom od raznih kobaca i kriminalaca. Ne znam da li imaš dionice BHT, ali savjeti poput tvoga ne znam koju bi imali svrhu osim da nas utišaju, da se nikako ne čujemobelse wrote: ↑21 Aug 2026, 00:11 Mnogo cijenimo postove sa strucne osnove kolega Sitna buranija, Sabur2 i ostali, ali bih zamolio da se svi uzdrze politickih opredjeljenja.
Nemojte ovo shvatiti kao kritiku, nego kao upozorenje svima nama, da ovaj forum ucinimo sto vise relevantnijim za postojece i buduce investitore.![]()
![]()
.
Nije mi namjera bila, da se bilo ko utisa.
Razumijem vasu kritiku, jer zelite da vas investirani kapital bude zasticen i da ostvari prinos.