Vi zaista mislite da ste toliko interesantni da bi Vas neko "proganjao po forumu " ...nije ovo tržnica pa da svako donese vlastite interese na vagu , pa kad su nečiji kao najveći onda on drži glavnu riječ ...ovo je forum u kojem svatko može iznijeti svoj stav ,mišljenje ili prijedlog ..vi sa sijedim glavama koji danas u 21 stoljeću mislite da se objava bilo kakve info na portalima" štampa " pa je kao "neko povuče " ste pogriješili mjesto na kojemu liječite komplexe iz mladosti ..a da probate šah ,domine ili čovječe ne ljuti se ? ..i da završimo s provalom pošte " ...izazvali ste me pa sam vas malo progooglao ( ne štampa se btw ) ..i vidim da ste se znali lažno predstavljati kao "najveći mali dioničar u BSNL" ..pa ste se korigovali u "predstavnika malih dioničara BSNL" ...i ovdje zasigurno bučete ,harlaučete i igrate za Vi znate koga ...
ps malo izgleda postalo dosadno na temi BSNL pa ste sad na FDS ? Znam ja da ste već iznervirani ali ovo govori o Vama više nego mojih tisuću riječi :
Dakle ovaj slučajni ni ovdje mi neda mira.Pa čovjeće sasvim je normalno da ja ,na neki način dođem do svake informacije koja se objavi ili čak samo proizvede,a odnosi se na ono što me posebno zanima i gdje imam poprilične interese. Znam popriličan broj ljudi,oni opet znaju šta bi to meni i njima moglo koristiti i jednostavno me obavijeste.