A zasto bi bilo ko dosao na tu skupstinu kada je nelegalna i kada njene odluke ne vaze? U slucaju hadenove skupstine nema dileme da li je legalno zakazana i odrzana pa je sada fokus pomjeren ka diskreditovanju komvp. Opet pucanje u prazno!zuti wrote:obrana poste,je potpuno na tragu prave istine......jedino sto bih volio dodati je slijedece....onaj crv sumlje koji ostaje po pitanju odnosa arsle i hadena.....ako haden nebude pristupio skupstini koju je zakazao trivun,za mene je to dokaz njihove zajednicke operacije ovladavanja bosnalijekom......ko fol,oni se sude i nad.ebavaju,oko nadzornog odbora,a u biti rade zajedno i vladaju firmom dok mi pusimo njihove price.....dolazak hadena na skupstinu i pokusaj da sa svojim postotkom dionica,mjenja situaciju,je dokaz da je sukob izmedju njih i arsle,stvaran u prostoru i vremenu.....22.06 maske padaju,ako ih ima.....
Mene interesuje nesto drugo a to je ko ce odgovarati za obmanu dionicara od strane ludjaka i ludaca iz bosnlijeka koji nisu dali da se skupstina odrzi u krugu kompanije? Pazite ovo, nelegalni i jos povrh toga nelegalni v.d. direktor potpisuje takav dokument gdje ne dozvoljava dionicarima da udju u posjed svoje imovine. Ne treba dalje komentarisati o situaciji u kakvoj se sada bosnalijek nalazi. Da je pameti i da nema skrivenih namjera i interesa svi bi mi njih prvo nabili nogom vani pa onda pravili skupstinu.