BH Telecom

Truba

Re: BH Telecom

Post by Truba »

će da bude da i ovo uzimamo za 2 km :D
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Druže, Kovačević je tu naredne bar dvije godine i ako se u startu stvari ne postave kako treba, nema te uprave koja će nakon dvije godine lutanja i pogrešnog vođenja projekta uspjeti to izvesti na zelenu granu. Dodatno opterećenjenje ovdje je što kupuju lešinu, kostur bez sadržaja, tako da je to sve od startaosuđeno na probleme. Ali eto, živi bili pa vidjeli.

Kao što sam i za EPBiH bio pesimista kada su ovi stručnjaci tek došli i kada sam rekao da nas čeka katastrofa (ono moje "jadna nam je majka s njima") ti si potpuno neutemeljeno sijao nekim optimizmom. Valjda ti je danas jasno da je taj tvoj optimizam tada bio neosnovan. Ista stvar je i sad sa ovom situacijom. Jedina razlika je što iz EPBiH nisam izašao na vrijeme i poslušao samog sebe, a sada jesam.

Optimizam je dobar, ali treba biti i realan...
panzer

Post by panzer »

Ne vjerujem da u naredna tri mjeseca mogu potpuno završiti preuzimanje tako da mu vrijeme ističe.

Sad ovaj Nemšić, savjetnik kod preuzimanja. Da li on ima dovoljno znanje da da savjete i napravi plan za dobro preuzimanje i integraciju telemacha u BH Telecom?
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Pa Nemšić će uzeti 2-3 miliona za svoje usluge i jebe ga se za dalje. Nije na njemu odgovornost. Nekada kada se privatizovao Telekom RS on je bio uključen u proces ispred austrijskog telekoma. Na kraju ih je kupio Telekom Srbije...
Post Reply