I ja mislim da je jednom bila isplata bonusa, ali za razliku od Kovačevića koji samo razmišlja kako da potroši nekih 400 mio koje su se skupljale godinama na računima (što li to radi?!), Kahriman je unaprijedio uslugu i poslovanje BHT-a, popravio rezultat i uredno dijelio redovnu dividendu (kakvu-takvu, ali urednu) uz vanrednu dividendu. Stoga, ovom prilikom mu se javno izvinjavam (Sedinu Kahrimanu) za svaki negativan komentar koji sam ikad uputio na njegov račun, jer čovjek mora biti pošten i korektan. Nakon ovih idiota, tek vidim da je Kahriman uz sve svoje aferime bio odličan...Drnda Drndić wrote: ↑08 Oct 2025, 11:37Bilo je u prošlom sazivu Uprave. Također su im isplaćeni bonusi.
BH Telecom
-
Sitna buranija
Re: BH Telecom
-
Sitna buranija
Možda ćeš se i ovom zahvaljivati kada kupi telemach.
-
Sitna buranija
To se sigurno neće desiti. Ja sam sav svoj BH telekom prije koji mjesec prodao po 15,50 KM i više, i to nakon 16 godina uzimanja dividende
-
Drnda Drndić
Sada su imenovali novu Upravu, nisu više vršioci dužnosti. Došlo je do promjene samo jednog člana u razvoj poslovanja. Tako da mislim da je sve dogovoreno, ide konačno i plan poslovanja.Sitna buranija wrote: ↑08 Oct 2025, 18:13I ja mislim da je jednom bila isplata bonusa, ali za razliku od Kovačevića koji samo razmišlja kako da potroši nekih 400 mio koje su se skupljale godinama na računima (što li to radi?!), Kahriman je unaprijedio uslugu i poslovanje BHT-a, popravio rezultat i uredno dijelio redovnu dividendu (kakvu-takvu, ali urednu) uz vanrednu dividendu. Stoga, ovom prilikom mu se javno izvinjavam (Sedinu Kahrimanu) za svaki negativan komentar koji sam ikad uputio na njegov račun, jer čovjek mora biti pošten i korektan. Nakon ovih idiota, tek vidim da je Kahriman uz sve svoje aferime bio odličan...Drnda Drndić wrote: ↑08 Oct 2025, 11:37Bilo je u prošlom sazivu Uprave. Također su im isplaćeni bonusi.
-
Drnda Drndić
Konkurencijsko vijeće BiH dalo saglasnost BH Telecomu za preuzimanje Telemacha
https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /251015082
https://www.klix.ba/biznis/investicije/ ... /251015082
-
Sitna buranija
Možda zato što će keš umjesto dioničarima (kroz dividendu) otići u druge džepove (kroz skupu kupovinu firme bez perspektive)...