@Odbrana pošte.
Halile Cengicu, SVI OVDJE DOBRO ZNAMO ZA KOGA NISI, to je ok, ali reci za koga jesi, imenom i prezimenom(ne mora djevojacko prezime majke), ko je taj kandidat za NO koga ti podržavaš. Tebi za info. neki od kandidata su vec danas povukli kandidaturu.
Bosnalijek
-
Re: Bosnalijek
Pošto si me ovako pametno pritjerao uza zid,a i zbog nekoliko vas uposlenika i ja sam se odlučio da glasam za ED.
Dugo sam se kolebao,ali prvenstveno zbog njegovog iskustva iz Vranice i jako transparentnog načina kupovine ovih 30% dionica,on je sigurno najbolje rješenje za dobar dio uposlenika.
Dugo sam se kolebao,ali prvenstveno zbog njegovog iskustva iz Vranice i jako transparentnog načina kupovine ovih 30% dionica,on je sigurno najbolje rješenje za dobar dio uposlenika.
Stvarno ne bi bilo lose da malo smirimo strasti i da na sto stavimo sve prijedloge kandidata za NO.
Mislim da bi to bilo znatno korisnije od prepucavanja.
Ima li neko spiskove?
Mislim da bi to bilo znatno korisnije od prepucavanja.
Ima li neko spiskove?
pa sta je ovo vishe jedan dan 11,20,pa nema dva dana pa 10,80,jel se ovo neka igra?
Da. Upravo tako.adnan wrote:pa sta je ovo vishe jedan dan 11,20,pa nema dva dana pa 10,80,jel se ovo neka igra?
Sve ocekivano, danas kupi od sebe, sutra proda sebi...kolicina ista, nalozi su toliko vrijedni da se mogu pokriti jednom prosjecnom penzijom u BiH...imaju licnu berzu, licnu KOMVP, licne brokerske kuce,fondove, ko se ovom filmu usprotivi promijeni boju lica ili ga nema...
-
Vjerovatno ovo radi ministar Trhulj.Hoće čovjek da uplaši preostale dioničare i usput da stvori predpostavku za cijanu na tenderu nakon šest mjeseci.Cijena mora biti manja i od ove kešom subvencionirane.
A možda to onaj Veliki Meštar realizira ono što mi je rekao kada me je ubjeđivao da mu prodamo dionice:Nakon što se približim tenderskom pragu,cijena će ići dolje.Ako i bude kupaca,ja ću svoje dionice prodavati ispod cijene!!!
Znao sam i tada da čovjek ne laže.
Od Komisije za vrijednosne papira sam u aprilu u dva navrata tražio da rade svoj posao.Znao sam da neće ništa poduzeti,ali neka stoje dokazi.Kao što ste primjetili ovih dana je tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Brankovića i Heće za kriminal u NFT Ploče.Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu za taj slučaj Finansijska policija je podnijela još prije nekoliko godina.
Nikad se ne zna!!!
A možda to onaj Veliki Meštar realizira ono što mi je rekao kada me je ubjeđivao da mu prodamo dionice:Nakon što se približim tenderskom pragu,cijena će ići dolje.Ako i bude kupaca,ja ću svoje dionice prodavati ispod cijene!!!
Od Komisije za vrijednosne papira sam u aprilu u dva navrata tražio da rade svoj posao.Znao sam da neće ništa poduzeti,ali neka stoje dokazi.Kao što ste primjetili ovih dana je tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Brankovića i Heće za kriminal u NFT Ploče.Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu za taj slučaj Finansijska policija je podnijela još prije nekoliko godina.
Nikad se ne zna!!!
Odbrana poste wrote:Vjerovatno ovo radi ministar Trhulj.Hoće čovjek da uplaši preostale dioničare i usput da stvori predpostavku za cijanu na tenderu nakon šest mjeseci.Cijena mora biti manja i od ove kešom subvencionirane.
Nikad se ne zna!!!
Naša djeca iz komisije. Ona koja ne slušaju dobiju batine, a ona koja slušaju budu nagrađena sa putovanjem u Tursku.
Jel tako, drugovi iz budućeg NO?