Ne odnosi ali onako govorim. 2000 suvlasnika , pa neka je 50 zainteresovano i aktivno, niko se nije pojavio ljetos na skupštini.Sitna buranija wrote: ↑14 Dec 2024, 21:57Ja sam se svaki put nudio da budem u reprezentaciji malih dioničara gdje god se planiralo ići. I svaki put sam rekao šta mislim face to face onima s kojima smo imali priliku komunicirati, da l' na sastanku, da l' na skupštini. Zadnji put kada smo trebali ići na sastanak u ministarstvo je isti otkazan i nije ponovo organizovan. Tako da se ova tvoja opaska na mene ili Slavuja npr. ne može odnositi...panzer wrote: ↑14 Dec 2024, 21:33 Nisu naši stavovi uticali na poslovanje od 2010. I guranje pod tepih svega što ne valja.
Jer i da imamo žestok stav, šta bih ja lično mogao promjeniti kod Novalića i njegovog lizanja populusu sa cijenom struje. Ili kod Andelije. Ili kod ovih trenutnih.
Svi smo žestoki , idemo im pokazati da smo žestoki i jedva se sabrasmo u januaru. Svi smo žestoki pa se još gore sabrasmo u julu za parlament. A da ne spominjem sastanak kod FERKa.
Tako je kako je. Valuacija dionica je takva kakva jeste. Ali prije ili kasnije će doći tamo gdje je realno.
Iskreno nisam ni kupio dionice da bih diktirao direktorima šta će raditi nego što su dionice besplatne.
Ko god je kupio radi nečeg drugog može odmah prodati. Po 11 , po 11. Može i po 10 KM.
Uvijek se može ponovo kupiti kada sentiment bude pozitivan.
A kamoli šta više. Npr nekakva zvanična aktivnost pokretanja odgovornosti uprave, vlade fbih, ferka i slično.