Imam potrebu da kazem da ne zelim se nikome pravdati na forumu. Ovo sam mislio na mentalista! Kao prvo ja sam otkrio svoj identitet, a onda bi i on morao svoj. Dodjes u Eurohaus, upoznamo se i u cetiri oka pitas sve sto zelish. Mozes povesti i bilo koga jos, da imas svjedoka za sve sto kazem!
Volio bih da ako vec trosite ovo vrijeme na forumu, makar ga upotrjebite i dajte konkretne prijedloge, sugestije, konstruktivna vasa misljenja. Mozda i ja nesto od vas pametno nauchim. Nisma od onih koji misle da su najpametniji i da sve znaju. Ja sam od onih sto uche dok su zivi, od onih sto puno slushaju, malo prichaju,.... Savjeti su uvijek dobro dosli. Ovih dana puno se druzim sa doktorima, kako onim doktorima nauka, tako i ovim medicinskim, ..... Puno toga novog saznam i shvatim koliko jos uvijek ne znam!
OSTAVITE SVOJE SUJETE, I NE PREPUCAVAJTE SE. Ovdje ima dosta ljudi, kojima ja prepoznajem rukopis. Jel tako premijer
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Bolje ti je sjednes i popijes kafu s Nedimom! I u ochi mu sve saspes, onako muski. Mislim da je postalo teretli za sve. Jasno je meni da vi svi ovdje koristite forum, pseudonime kako bi ispoljili neke svoje ciljeve i ostvarili vlastite interese. I ja to poštujem!
Pozdravljam Halila Čengića što je smogao snage i otkrio prvi identite!