ASA BANKA
Re: ASA BANKA
Evo ocekivanog novog naloga
1.813 komada po 114,65 KM
1.813 komada po 114,65 KM
Onako mi izgleda kao svi nezainteresovani, nema potražnje a to tako bude dok se ne pojavi nalog.
-
Pa ostalo je 4500 dakle jos 2 naloga max
Meni i dalje nije jasno da ovakvi prodavci ne mogu naći direktnog kupca za cijeli udio. Ili da se neko od ovih ostalih digne da prodaje. Ako već imaš solidnu količinu dionica, nađi kupca i riješi to. Nisu ovo bezveze dionice niti će tek biti za godinu dvije. Onaj ko ima pare neće se ganjati dva mjeseca da nešto kupi a zainteresovanih za jedan paket od milion-dva KM bi sigurno bilo.
u pravu si, ali možda stečajnom lakše i nije zainteresovan za drugačijepanzer wrote: ↑06 Sep 2024, 10:06 Meni i dalje nije jasno da ovakvi prodavci ne mogu naći direktnog kupca za cijeli udio. Ili da se neko od ovih ostalih digne da prodaje. Ako već imaš solidnu količinu dionica, nađi kupca i riješi to. Nisu ovo bezveze dionice niti će tek biti za godinu dvije. Onaj ko ima pare neće se ganjati dva mjeseca da nešto kupi a zainteresovanih za jedan paket od milion-dva KM bi sigurno bilo.
Begov Han
Prodace se ovo, prije ili kasnije
Ono sto je interesantno i sto ce se desiti
Potraznja ce se probuditi, tek kada se proda ovih 4.500 komada
Onda ce svi htjeti kupiti i po 120 KM ali ih sigirno nece biti, kao sto nema ni PBS ispod 170 KM, a o Unicredit i NLB da ne pominjem.
Pa Union je sa 12 KM otisla na 22 KM
Jos jedna potvrda je i kolicina transakcija u posljednje vrijeme. Mnogi mali investitori, kupuju po par komada, jer su svjesni sta ce se desiti sa cijenom ubrzo.
Ono sto je interesantno i sto ce se desiti
Potraznja ce se probuditi, tek kada se proda ovih 4.500 komada
Onda ce svi htjeti kupiti i po 120 KM ali ih sigirno nece biti, kao sto nema ni PBS ispod 170 KM, a o Unicredit i NLB da ne pominjem.
Pa Union je sa 12 KM otisla na 22 KM
Jos jedna potvrda je i kolicina transakcija u posljednje vrijeme. Mnogi mali investitori, kupuju po par komada, jer su svjesni sta ce se desiti sa cijenom ubrzo.
-