Telekom RS
-
Re: Telekom RS
Onda bez mene ta kafa Ja sam svoje sve bio rasprodao i tek sam se ponovo počeo "kućiti", tako da nisam ni blizu te granice sada
Znas kako, imas ljudi besposlicara ne znaju sta ce od sebe pa odlaze na razne forume iako nemaju nijednu stvar u zivotu (ili akciju ovom slucaju), a imas ovako kao ja koji su se ukljucili na ovu temu tek kad se zatalasalo u mtelu.
Uglavnom, ne tvrdim nego je to lako provjerljiva činjenica da je cijena Mtela cijele 2015. bila oko 1,6 i da je tek početkom 2016. doživjela strmoglavi pad, ali ta cijena o kojoj ti govoriš je bila tek u drugoj polovini 2016. godine. Tako da je pitanje, da li ti uopšte znaš šta pričaš i da li uopšte imaš tog Mtela ili onako malo seruckaš po forumu...
A sto se tice cijene 2015/16, kao sto rekoh, nije to bilo bas juce. Meni se sad cini kao da sam zaista kupio brzo nakon ukidanja poreza na dividendu, no mozda i grijesim. Ipak je otad proslo mnogo žena kroz moj život (ili muškaraca kroz tvoj) pa znas kako je kad ti se stalno nesto desava
-
U pravu si. A fino su mi rekli ne raspravljaj se sa budalom jer ljudi neće uočiti razliku i upravo to se dešava...
Povuku te glupani na svoj nivo (a moraš se spustiti na njihov nivo da bi uopšte mogao komunicirati) i onda te tu uzmu na iskustvo. A s druge strane, ne može čovjek da ne odreaguje na gluposti...
Sitna buranija wrote: ↑19 Aug 2024, 14:39
U pravu si. A fino su mi rekli ne raspravljaj se sa budalom jer ljudi neće uočiti razliku i upravo to se dešava...
Povuku te glupani na svoj nivo (a moraš se spustiti na njihov nivo da bi uopšte mogao komunicirati) i onda te tu uzmu na iskustvo. A s druge strane, ne može čovjek da ne odreaguje na gluposti...
Leglo
Ali toliko malo da nisam ni skonto
Gledam samo prve 2 cifre hahah
Ali toliko malo da nisam ni skonto
Gledam samo prve 2 cifre hahah