Kažu mi onaj tvoj rođak se kocka, stalno visi u sportskoj kladionici i hoće žena da ga ostavi. Mislim se koliki ja ulog imam na berzi nema većeg kockara u čitavom kraju od mene.
Ovo je priča koju vrlo rado pričam,
To je priča o Boži zvanom "Pub".
Jedni ga hvale, drugi žale, treći kažu: "E, moj brale,
Taj je bio kvaran kao šupalj zub".…
Telekom RS
Re: Telekom RS
. Kad si poceo..ima tu prostora za dobit, nije to samo kocka da sve izgubit možeš. bitno je stalno po malo ulagati I onda raste. KM po KM i ide...
Što više znanja i iskustva pomaže da se faktor sreće svede na minimum ali se nikako ne može u potpunosti izbjeći.
Iz pouzdanih izvora imam informaciju da će ove sedmice biti objavljena skupština koja bi trebala biti 28.12.2023, i trebala bi biti podijeljena dividenda od 0.07457 feninga po dionici.
Dva dana imaju ti pouzdani izvori da se opravdaju.
To je jedini logičan potez ako žele, a žele da ostave dionicu likvidnom, ide cijena do kraja decembra na 1.30. Navodno je i dobiti u trećem kvartalu veća u odnosu na 2022. Ostaje da vidimo šta će biti u maju, ali ovo sve itekako obećava.
-
Taman Truba kupi dionice od ovog sa pouzdanim izvorima. Vjerovatno zato i pušta u eter ovakve pouzdane informacije
Ali, evo sačekaćemo koji dan da vidimo, možda se stvarno ispostave informacije tačnim...
Ali, evo sačekaćemo koji dan da vidimo, možda se stvarno ispostave informacije tačnim...
Da se razumijemo ne savjetujem nikoga da kupuje iste, i sam sam dioničar istih. Želio sam samo podijeliti informaciju, te se nadamo najboljem. Budimo realni ako ne podijele dividendu cijena ide ispod 1 km do januara.
A kazes da ce ako podjele 0,0745 KM dividende da ostane na ovom iznosu i cak ode na 1,3 KM. E moj druze... Otice cijena ispod 1 KM bez obzira na ovu dividendu ako je bude.