Ovaj je prvi u javnom preduzeću da se obratio i dioničarima i njih stavio u fokus.
Onaj vodovoddžija iz EPBIH će se šokirati u ponedeljak kada vidi da postoje dioničari.
BH Telecom
-
Re: BH Telecom
Nećeš vjerovati, ali i ona budaletina iz Mtel-a se obratila akcionarima i stavila ih u fokus sa pričom o uvećanju vrijednosti njihovih akcija. U međuvremenu vrijednost njihovih akcija sa 1,69 KM došla na 1,19 KM. I tu neće stati...
Jedno je samoreklama, a drugo stvarne performanse, znanje i sposobnosti...
Ona je političarka.
Opet, ako je neko godinama držao 300-400 miliona KM i ako su se neke stvari mikroskopski pomjerale da li to dobro. BHT je tek prije godinu dvije nešto pokrenuo.
Sad možda bude nešto što će promijeniti pasivni način poslovanja.
Opet, ako je neko godinama držao 300-400 miliona KM i ako su se neke stvari mikroskopski pomjerale da li to dobro. BHT je tek prije godinu dvije nešto pokrenuo.
Sad možda bude nešto što će promijeniti pasivni način poslovanja.
-
A ovaj nije "političar"? Frajer bio ambasador, a za ambasadore se valjda šalju samo dokazani biznismeni...
Cijeli radni angažman mu je bio vezan za SDA, a sada za NiP - Bamkard, BBI, ambasada, BHT... Samo je onu offshore kompaniju u Panami samostalno registrovao
Cijeli radni angažman mu je bio vezan za SDA, a sada za NiP - Bamkard, BBI, ambasada, BHT... Samo je onu offshore kompaniju u Panami samostalno registrovao
Je li preko te offshore kompanije vrtio samo halal novac?Sitna buranija wrote: ↑12 Oct 2023, 10:43 A ovaj nije "političar"? Frajer bio ambasador, a za ambasadore se valjda šalju samo dokazani biznismeni...
-
Jeste u BBI, ali ta je banka tada bila utočište za SDA kadrove dok se ne snađu. I on je tamo bio u tom statusu. Bamcard mu je bila odskočna daska u menadžerskom svijetu, a svi znamo kakvog je giganta od Bamcarda napravio. Samo da ne uradi isto i sa BHT
P.S. A i taj rad u banKi mu je valjda strašna referenca za postavljenje za direktora najveće telekomunikacione kompanije u zemlji? Ma haj'te molim vas...
P.S. A i taj rad u banKi mu je valjda strašna referenca za postavljenje za direktora najveće telekomunikacione kompanije u zemlji? Ma haj'te molim vas...
Ja da sam na njegovom mjestu sad bi pokrenuo telekom u 5. brzini. U inat vama dušmanima.
-
Nešto sam živio u uvjerenju da smo dotakli dno, onako generalno u svakom pogledu i da ne može gore. Međutim izgleda da sam se prevario. Uvijek može gore.