Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
-
Re: Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
To što nema prodajnih naloga, može usporiti rast. Sad se svi prekontavaju da je čekaju na 30.
Neće fondovi iznevjeriti
Ide ovo brže od očekivanog,..
Da vidimo po koliko će mujo ovo prodati.Shodno članu 118. stav 4. Pravila Berze, obavještavamo vas da je Uprava Berze privremeno ukinula cjenovna ograničenja za dionice emitenta POSLOVNI SISTEM RMK D.D. ZENICA (simbol: RMKZR).
Ukidanje ograničenja će važiti za dan trgovine 27.09.2021. godine.
U martu prodato 72659 dionica, u paketu, po 0,95.
Cijena struje u Srbiji trenutno 167, što znači da će u Italiji biti 200.
Nafta ode prema 80 $, a plin 4 posto gore već.
Nafta ode prema 80 $, a plin 4 posto gore već.
-
Zanimljivo je da cijene ovih dana skaču u nebo a nikada nije bila veća politička kriza u državi. Neko ima viška novca!?
Politika i mediji dvije decenije simulišu "političku krizu". Medijima trebaju bombastične vijesti a političarima treba pažnja medija tako da jedni druge hrane.
Na terenu je drugačija situacija. Juče sam negdje putovao i cijelim putem sam primjećivao neku potrošačku euforiju koju nisam dugo vidio. A da ne govorim da su ceste pretrpane autima.
Imamo ozbiljan rast standarda.
Na terenu je drugačija situacija. Juče sam negdje putovao i cijelim putem sam primjećivao neku potrošačku euforiju koju nisam dugo vidio. A da ne govorim da su ceste pretrpane autima.
Imamo ozbiljan rast standarda.
Nije strašno. Ide po 64 KM. Neofirno.panzer wrote: ↑27 Sep 2021, 09:04Da vidimo po koliko će mujo ovo prodati.Shodno članu 118. stav 4. Pravila Berze, obavještavamo vas da je Uprava Berze privremeno ukinula cjenovna ograničenja za dionice emitenta POSLOVNI SISTEM RMK D.D. ZENICA (simbol: RMKZR).
Ukidanje ograničenja će važiti za dan trgovine 27.09.2021. godine.