Složio bih se, kratkoročno prema 18 a malo dugoročnije i prema 25-30 KM
Bosnalijek
Re: Bosnalijek
Tekst iz agitpropovske faze od prije 11 godina!Dobro dodje kao upozorenje onima koji idu putem Selimovica iz tog vremena.Sada im je ostala samo pljacka fondova kao jedini biznis.A i tome ce uskoro kraj!Dobro je da je i ovo postavljeno.Mislim da je trebalo posebno istaci datum teksta.
Dobro je ima bilo kakvih tekstova iz tih godina. Bar tu piše ko je žario i palio Češkom 1993.
Mada nije vezano za temu Bosnalijek. Vjerovatno ćemo sutra vidjeti ko je prodavao. Meni vuče i na ove: FELICERTES COMMERCE AG
Mada nije vezano za temu Bosnalijek. Vjerovatno ćemo sutra vidjeti ko je prodavao. Meni vuče i na ove: FELICERTES COMMERCE AG
Oni prodaju sigurno. Vidi se vec na ovoj razlici iz ranijih dana.
A JAMP s.r.o. se sa "gugletom" po pretrazi moze pronaci kao posrednik u poslovima sa nekretninama. Karlovy Vary, Czech Republic. Osnovan 1993.
To u vezi Praskog studenta.
A u vezi sa Uzunovicem i češkom republikom ima ovaj tekst koji povezuje i "Felicitas...".
https://www.capital.ba/nedim-uzunovic-b ... snalijeka/
Može biti i pogrešan trag, ali ne može se zanemariti.
A JAMP s.r.o. se sa "gugletom" po pretrazi moze pronaci kao posrednik u poslovima sa nekretninama. Karlovy Vary, Czech Republic. Osnovan 1993.
To u vezi Praskog studenta.
A u vezi sa Uzunovicem i češkom republikom ima ovaj tekst koji povezuje i "Felicitas...".
https://www.capital.ba/nedim-uzunovic-b ... snalijeka/
Može biti i pogrešan trag, ali ne može se zanemariti.
slavuj wrote: ↑09 Jun 2020, 12:08 Tekst iz agitpropovske faze od prije 11 godina!Dobro dodje kao upozorenje onima koji idu putem Selimovica iz tog vremena.Sada im je ostala samo pljacka fondova kao jedini biznis.A i tome ce uskoro kraj!Dobro je da je i ovo postavljeno.Mislim da je trebalo posebno istaci datum teksta.
Ostala im je i Pivara.
-
A o tekstu, šta reći. Kao neki ulizivački naručeni pamflet koji je i u doba objave bio za svakog informisanog više humoristično nego ozbiljno štivo. Svaka nova rečenica nadmašuje prethodnu po gluposti. Znamo šta je bivalo i sa Miškovićem i sa Todorićem. Žao mi je što se morala ukaljati i gđa Selimbegović koji pamtim i po ozbiljnim tekstovima i istraživačkom novinarstvu u Danima. Čovjek mora paziti šta priča jer šefovi dolaze i prolaze a obraz (i napisano) ostaje za buduće generacije. Zbog Muje i sličnih ne kupujem više ni Oslobođenje.
Sberbank.
Ako se dobro sjecam Hrvićeve dionice su bila na skrbničkom kod njih.
A ostatak je bio oko 0,6%
Imam podatke iz marta, bilo je: Sberbank BH d.d. Sarajevo 16,5714%
Ako se dobro sjecam Hrvićeve dionice su bila na skrbničkom kod njih.
A ostatak je bio oko 0,6%
Imam podatke iz marta, bilo je: Sberbank BH d.d. Sarajevo 16,5714%