Ja sam dobio davno, ne znam sad koliko je dugo bilo možda par mjeseci nakon slanja zahtjeva. Ja obično zovnem telefonom ako mi nešto nije jasno i uvijek je sve bilo relativno brzo. Zovi na njihov glavni broj sa inerneta ili drugdje i napomeni da je za dividendu i daće ti vjerovatno broj nekog u računovodstvu zaduženog za to.marep1976 wrote: ↑27 Feb 2020, 22:22 Nakon 180 dana kada sam poslao sve potrebne dokumente još uvjek nisam dobio na moj račun dividnde za 2018. Več nekoliko puta sam kontaktirao putem email-a bosnalijek ([email protected], [email protected],[email protected]) a ne dobijem nikakvog odgovora. Reply sam napravio više puta a odogovora nema (izgleda kao da ide ovaj moj email u null device). Ne znam kako je sa ostalim na ovom forumu? Dali ste dobili dividendu u roku 180 dana?
Bosnalijek
-
Re: Bosnalijek
Hvala na odgovoru Montymontypython wrote: ↑27 Feb 2020, 23:19Ja sam dobio davno, ne znam sad koliko je dugo bilo možda par mjeseci nakon slanja zahtjeva. Ja obično zovnem telefonom ako mi nešto nije jasno i uvijek je sve bilo relativno brzo. Zovi na njihov glavni broj sa inerneta ili drugdje i napomeni da je za dividendu i daće ti vjerovatno broj nekog u računovodstvu zaduženog za to.marep1976 wrote: ↑27 Feb 2020, 22:22 Nakon 180 dana kada sam poslao sve potrebne dokumente još uvjek nisam dobio na moj račun dividnde za 2018. Več nekoliko puta sam kontaktirao putem email-a bosnalijek ([email protected], [email protected],[email protected]) a ne dobijem nikakvog odgovora. Reply sam napravio više puta a odogovora nema (izgleda kao da ide ovaj moj email u null device). Ne znam kako je sa ostalim na ovom forumu? Dali ste dobili dividendu u roku 180 dana?
150.000 komada prodajni nalog na 17,49
WTF?
Rampa?
WTF?
Rampa?
To je količina koju na RVP ima Universal real estate SA.Oni su vjerovatno u nekoj relaciji sa gospodinom Hadenom pa i oni odlaze.A talambasi kojima je Nikšić najavio dolazak strateškog partnera i instaliranje uprave i NO uglavnom iz Konjica,još uvijek odjekuju u Parlamentu FBiH.Nikšićev SDP pokrenuo je pitanje nacionalnog interesa Srba jer njegov neposredni izvršilac volje u Komisiji za vrijednosne papire tog vremena,nije ponovo predložen za člana tog najvažnijeg tijela za poslodavce,kako tu skupinu pokrovitelja svekolikog kriminala ,naznačava njihov predstavnik!Nije važno kako rade,samo neka postoje,kaže taj uvaženi predstavnik poslodavaca.Takav pogled na sve oko nas,na sve organe i pojedince iz sistema,imaju izgleda svi,od kojih mi očekujemo da nešto urade.A ovaj bivši trojac je sve to baš znao da iskoristi.I valjda zbog toga im je teško naći zamjenu!Sada je to još i teže,jer nema ni Asima!Hasan poslije Hasana!Asim poslije Asima!Naravno i Mišo pslije Miše.Ovo sam morao dodati da niko ne mora u pauzi mjenjati nacionalnost.
Imamo novo ime u top 10. JAMP s.r.o.
Ovo je oznaka za d.o.o. na češkom/slovačkom.
Oni su došli do oko 73000 dionica u proteklom periodu.
Ovo je oznaka za d.o.o. na češkom/slovačkom.
Oni su došli do oko 73000 dionica u proteklom periodu.
Last edited by Sabur2 on 05 Mar 2020, 14:33, edited 1 time in total.
-
Češka. Podsjeti me to na onu stranicu što sam linkovao prije mjesec-dva gdje je Haden nekad ukazivao na marifetluke. Tu se pominjalo da je ono rastaljivanje para sa faktoring uslugama išlo među ostalim i preko češke firme Close Villa pa onda na Kipar Kasalo Enterprises LTD itd. Očito i tamo ima dobrih ljudi koji hoće pomoći da se tokovi novca malo zapetljaju, da su dionice na raznim mjestima (npr zbog obaveznog tendera) a ipak na jednom (zbog upravljanja i glasanja). Ovo naravno nagađam more bit' da je neka golema koincidencija. Nadam se bar da će okrupnjavanje kapitala iznjedriti i veću dividendu nego dosad.
U vrijeme kad jedino farmaceutski sektor moze ocekivati odrzanje ili rast poslovanja, neko odlucuje da pokloni 3000 dionica.
Moguće je da u suvlasništvu i pokoji stranac pa mu nije mrsko prodati ni po ovoj cijeni koja je, gledajući desetogodišnji prosjek ,poprilično dobra.
Jer svim slijede loši mjeseci a farmacija iako nije ugrožena, ugroženo je sve drugo pa je najbolje imati gotovinu.
A i generalno farmacija ,bar za sada,nije nešto profitirala od ovoga. Kratkoročno bolje prolazi Violeta nego Bosnalijek.
Jer svim slijede loši mjeseci a farmacija iako nije ugrožena, ugroženo je sve drugo pa je najbolje imati gotovinu.
A i generalno farmacija ,bar za sada,nije nešto profitirala od ovoga. Kratkoročno bolje prolazi Violeta nego Bosnalijek.
-
https://www.klix.ba/biznis/bosnalijek-s ... /200319109
Vjerovatno mogu prodati godišnju proizvodnju za 1 dan, da imaju sirovina. Mislim na sredstva za dezinfekciju ali i sve za imunitet sigurno ide kao ludo.
Vjerovatno mogu prodati godišnju proizvodnju za 1 dan, da imaju sirovina. Mislim na sredstva za dezinfekciju ali i sve za imunitet sigurno ide kao ludo.