Je li to neto 27 ili prije poreza? Jer ako je neto dobit čini mi se da je nešto bolje nego prošle godine što bi bilo prvi put odavno.
BH Telecom
-
Re: BH Telecom
Problem sa rasknjižavanjem uplata po spisku u UniCredit-u. Valjda bi trebalo biti danas u toku dana. Inače, telekom im je prebacio novac u prošli četvrtak...
-
Pozz. Jel potrebno dostavljati podatke Banki i o broju racuna, vezano za isplatu dividende, ako se ti podaci nisu mijenjali od prosle godine
-
Podatke o Banci i o broju racuna, ako se isti nisu mijenjali od prosle godine
ne treba, čak se desilo sa Elektroprivredom jednom da sam im poslao novi račun a da su mi uplatili na stari u drugoj banci.Little money wrote: ↑19 Aug 2019, 13:01 Pozz. Jel potrebno dostavljati podatke Banki i o broju racuna, vezano za isplatu dividende, ako se ti podaci nisu mijenjali od prosle godine
Sa BH Telecom-om nisam imao nikad problema. Uvijek sve uredno na isti račun.
montypython wrote: ↑19 Aug 2019, 10:29Je li to neto 27 ili prije poreza? Jer ako je neto dobit čini mi se da je nešto bolje nego prošle godine što bi bilo prvi put odavno.
E to ne znam, samo sam čuo za cifru 27 .
-
I na Unicredit legla dividenda, konačno...
Ja sam čuo da nije baš dobar rezultat, pa da malo kalkulišu šta bi i kako mogli prikazati. Doduše, ovo je info od prije petnaestak dana. Moguće je da je tih 27 mio KM zapravo koliko su uspjeli navući rezultat...
Ja sam čuo da nije baš dobar rezultat, pa da malo kalkulišu šta bi i kako mogli prikazati. Doduše, ovo je info od prije petnaestak dana. Moguće je da je tih 27 mio KM zapravo koliko su uspjeli navući rezultat...
-
To je bruto. Ali ide i dalje pad prihoda nekih cca 10 mio KM u odnosu na prošlu godinu. Naravno, i rashodi idu naniže u približnom iznosu...adnan1987 wrote: ↑19 Aug 2019, 14:04E to ne znam, samo sam čuo za cifru 27 .montypython wrote: ↑19 Aug 2019, 10:29Je li to neto 27 ili prije poreza? Jer ako je neto dobit čini mi se da je nešto bolje nego prošle godine što bi bilo prvi put odavno.
-
Kontam, šta nas briga, biće opet pola marke dividende...
Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV
https://www.klix.ba/biznis/sport-klub-k ... /190829041
Nadam se da ce ovo omoguciti dodatni profit jer mnogi "sportasi" su izbjegavali moju tv samo zato sto nema SK kanala.
https://www.klix.ba/biznis/sport-klub-k ... /190829041
Nadam se da ce ovo omoguciti dodatni profit jer mnogi "sportasi" su izbjegavali moju tv samo zato sto nema SK kanala.