Majevica dd 385.000 KM dobiti odnosno 1,2 KM po dionici. Zadnja cijena po kojoj se trgovalo 1,8 KM.
Imajući u vidu da imaju dobar proizvod i da im je zagarantovana polica u Bingo lancu onda bi stabilna proizvodnja trebala biti dugoročna. Bingo i DeniX imaju 62% vlasništva što znači da ima još prostora za trgovinu dionicama.
Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
Re: Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
Od početka godine 4 vanberzanske transakcije vrijednosti 22 i po hiljade, cijena 1,8.panzer wrote:Majevica dd 385.000 KM dobiti odnosno 1,2 KM po dionici. Zadnja cijena po kojoj se trgovalo 1,8 KM.
Imajući u vidu da imaju dobar proizvod i da im je zagarantovana polica u Bingo lancu onda bi stabilna proizvodnja trebala biti dugoročna. Bingo i DeniX imaju 62% vlasništva što znači da ima još prostora za trgovinu dionicama.
Početkom '16. 15 transakcija po cijeni 6 KM.
600 dioničara je u pitanju a ima ih dosta koji imaju po nekoliko procenata. Sad, pošto je Džambić blizak "muji savjetniku" svašta je za očekivati ali opet je 1,8 KM prenisko.
Ima li igdje traga šta je urađeno sa dobiti za 2016.?
Koliko smo mi daleko od normalne zemlje pokazuje sljedeći primjer:
https://www.finanzen.net/nachricht/akti ... -1-6031872
Dakle, zbog sumje na manipulaciju, i pada kursa Prosiebena za 8% na dan 06.03.2018. godine a poslije kritičkog izvještaja početkom marta, njemačko tužilaštvo pokrenulo istragu.
Iako je Prosieben u posljednjih 24 mjeseca imao rast od 44%, pad od 8% u jednom danu je bio dovoljan razlog za pokretanje istrage.
Al bi se kod nas to njemačko tužilaštvo naradilo.
https://www.finanzen.net/nachricht/akti ... -1-6031872
Dakle, zbog sumje na manipulaciju, i pada kursa Prosiebena za 8% na dan 06.03.2018. godine a poslije kritičkog izvještaja početkom marta, njemačko tužilaštvo pokrenulo istragu.
Iako je Prosieben u posljednjih 24 mjeseca imao rast od 44%, pad od 8% u jednom danu je bio dovoljan razlog za pokretanje istrage.
Al bi se kod nas to njemačko tužilaštvo naradilo.
Evo najnoviji biser ove kriminalne družine sa i oko SASE!
Kao što ste već vidjeli oni su juće oborili cijenu ENIS dionica za današnje provlačenje po cijeni manjoj za 35%.Jutros su oborili cijenu dionice RSTT za skoro 10 %.Predpostavljao sam da će i jedno i drugo provlačiti i pokušao izdati kupovni nalog po većoj cijeni!NIsam mogao pristupiti preko e-tradinga mojoj brokerskoj kući!Inače taj e-trading je u sistemu SASE.Kada su njihovi kriminalci završili to provlačenje,ja sad mogu pristupiti e-tradingu!I sad onaj teški kapo kriminala priča o nekakvom razvoju trgovanja na SASE!
Kao što ste već vidjeli oni su juće oborili cijenu ENIS dionica za današnje provlačenje po cijeni manjoj za 35%.Jutros su oborili cijenu dionice RSTT za skoro 10 %.Predpostavljao sam da će i jedno i drugo provlačiti i pokušao izdati kupovni nalog po većoj cijeni!NIsam mogao pristupiti preko e-tradinga mojoj brokerskoj kući!Inače taj e-trading je u sistemu SASE.Kada su njihovi kriminalci završili to provlačenje,ja sad mogu pristupiti e-tradingu!I sad onaj teški kapo kriminala priča o nekakvom razvoju trgovanja na SASE!
Na SASE i danas jako živo,.. ukupan promet 520,76 KM.
Promet na slobodnom tržištu (koje vrijedi 4,5 milijardi KM) cijela nula (0).
Promet na slobodnom tržištu (koje vrijedi 4,5 milijardi KM) cijela nula (0).
Danas zaradiše oko pola marke. nadam se da će im potrajati i da neće sve odmah potrošiti.
Jer će sve više biti ovakvih dana.
Jer će sve više biti ovakvih dana.
"ELEKTRO GRUPA" d.d. Gornji Vakuf-Uskoplje
Intersantna firma sa jednim (1) zaposlenim, a presjednik NO Aleksandar Hrkač, većinski vlasnik nepoznat (Skrbnički).
Nominalna vrijednost dionice 10 KM , a trgovanje milonskim iznosima . Izgleda pronica novca HDZ-a i SDA.
Ovoje stvarno kino od "države".
Intersantna firma sa jednim (1) zaposlenim, a presjednik NO Aleksandar Hrkač, većinski vlasnik nepoznat (Skrbnički).
Nominalna vrijednost dionice 10 KM , a trgovanje milonskim iznosima . Izgleda pronica novca HDZ-a i SDA.
Ovoje stvarno kino od "države".
Nema to veze sa strankama.
A "grupa" je prevaziđena. Već odavno se vrte novi klonovi i poznati biznismeni koriste "usluge" preko njih.
A "grupa" je prevaziđena. Već odavno se vrte novi klonovi i poznati biznismeni koriste "usluge" preko njih.