Desava li se ista u ovoj FDS ili su svi umrli?
Niko od uposlenika ne smije ni da pisne....?
Fabrika duhana Sarajevo
Re: Fabrika duhana Sarajevo
Izađe Herbos.
Da DUF može isplatiti naknade za upravljanje.
Da DUF može isplatiti naknade za upravljanje.
Lijepu su cifru potrosili za otkup dionica. Istopice se onih 50 miliona.
Zivi su uposlenici FDS-a, samo im prijeti otpustanje.....
BAT će ugasiti proizvodnju u FDS-u, možda već 2019 godine.Zaporka wrote:Zivi su uposlenici FDS-a, samo im prijeti otpustanje.....
..................proleter wrote:BAT će ugasiti proizvodnju u FDS-u, možda već 2019 godine.Zaporka wrote:Zivi su uposlenici FDS-a, samo im prijeti otpustanje.....
Last edited by nedo on 02 Feb 2018, 13:23, edited 1 time in total.
Sigurno je provjerena, svi su dobri sa vlasnikom pa znaju i prije vlasnika šta će biti.
Mene interesuje kakva je sada prodaja pošto i dalje vidim da se prodaju FDSovi proizvodi. Inače me ne interesuju ali juče slučajno vidim da neko kupuje.
Mene interesuje kakva je sada prodaja pošto i dalje vidim da se prodaju FDSovi proizvodi. Inače me ne interesuju ali juče slučajno vidim da neko kupuje.
Znam šta je "vlasnik" radio sa drugim tvornicama kada ih je preuzeo.panzer wrote:Sigurno je provjerena, svi su dobri sa vlasnikom pa znaju i prije vlasnika šta će biti.
Doduše "Drina" je svjetski brend pa je možda i zadrži.
Ima li kakvih primjera sa drugim tvornicama.
-
Ima Ronhill...panzer wrote:Ima li kakvih primjera sa drugim tvornicama.