ummet wrote:@Zašto se pretvaraš da si otac od radnika? Aha, znam zašto, zato što lažeš i ko fol si ti tu u svrhu zaštite radnika i svog djeteta (ne dao Bog da se drogira). A nije tako. ........................ (ne dao Bog da se drogira), Da li je to što se desilo kriminal? JESTE! I to onaj najgore vrste, jer su opljačkani svi građani BiH, odnosno FBiH. Ali hej, kažem ti nije to jedina kompanija. Malo bolje kad razmisim, ne znam nijednu koja je pošteđena komadanja i razgrabljivanja. Uvijek postoji prilika za zaradu, i kad raste i kad opada. I ja kao i svi mi gledam svoj interes. Ali to ne mijenja činjenicu da je ovo šta se radi bezočan kriminal, i svako ko tvrdi drugačije ili neće da gleda ili od toga ima interes.
Hajde još ovo da odgovorim. Pa zar nisi primjetio da svi na ovom forumu lažu a eto i ti lažeš. Kažeš da se zoveš "ummet" a svi znamo da lažeš, ime ti je ( ovdje unjeti puno ime i prezime, JMB i registraciju automobila...............................................................)

.
Ne dao Bog nikome da se drogira, pa ni tvoja djeca jer to je loše i vliki haram, bolje dati u narodnu kuhinju, ima puno gladnih usta, zato treba razvijati kompanije a ne razgrabljivati i tu te podržavam. Sve si u pravu osim, mete koju si pogriješio a strijele treba stalno slati, ali je uludo kad promašuju metu a još gore ako nisu ni trebale biti poslane, postaje frustrirajuće. Cilj treba postaviti drugačije
i ne radovati se ničijoj nesreći, to se kad tad kao bumerang vrati onome ko zlo misli i pogrešno zaključuje a još gore ako i djeluje sa pogrešnim zaključkom. Bosnalijek ne treba kupovati, kupljen je davno...samo, hoćeš li ti biti većinski u njemu ili netko drugi, boli me briga, ono što želim je da se sačuvaju radna mjesta, kompanija razvija ( i to svaka u FBiH) i naravno da dionice rastu. Šta hoćeš bolje od toga!!!, meni ovo dosta a ti sebi uzmi koliko te volja.