BH Telecom

proleter

Re: BH Telecom

Post by proleter »

Sitna buranija wrote:
Sitna buranija wrote:
proleter wrote:Mrzim kada kažem šta sam vam govorio, ali...
Juče sam napisao da sam isprintao top 10 (za BSNLR i BHTSR),i već jutros promjena.
Pogodite ko...naravno ZIF Naprijed, umanjeno sa 0,3274 na 0,3273 %. Znači one pakete po 2.000 komada na 15 KM iznose oni.
Očigledno da Selimovići koriste svaku priliku da dođu do keša, smanjili su zadnjih par godina za 3/4.
O toj opasnosti sam mislio kada sam pisao o ulaganju novca od FDS-a, da se od gotovine ne napravi (nova) veresija.
Ako će biti kao prošli put onda će ići ovo i po 13 KM :lol: Prošli put je išao prvo Naprijed po jednoj cijeni, pa kada su iscrpili tu cijenu išao je Mi Group po nižoj, a kada su iscrpili i tu cijenu, onda je išao BIG po historijski najnižoj :lol:

Bože sačuvaj...
Moglo bi biti da se opet Naprijed istovara. Ima li ko kakvu info? Proleter? Danas su bili na 0,3271%, a i danas idu paketi po 2000 komada...
Eto vidio si prije mene, tačno, danas su na 0,3271, trpaju polako Selimovići već kako smo očekivali.
Dok se vas dvojica raspravljate :D
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Vazda je bilo "dok se dvojica svađaju, treći se koristi(e)" :) :D

Je li rastao skrbnički Raiffeisen banke?
proleter

Post by proleter »

Sitna buranija wrote:Vazda je bilo "dok se dvojica svađaju, treći se koristi(e)" :) :D

Je li rastao skrbnički Raiffeisen banke?
Zadnja tri dana nije
montypython

Post by montypython »

Jeste ima to pravilo, samo, ko prodaje ili kupuje radiće to raspravljali mi ili ne. Ne može biti štete od rasprave bez obzira ko je u pravu, osim što se mi trošimo. A i ti što trpaju nekad ni sami ne znaju kud gone pa prodaju kad treba da kupuju i obrnuto.
proleter

Post by proleter »

ZIF Naprijed sa 0,3271 na 0.3243 % bez trgovanja u petak.
montypython

Post by montypython »

Evo nešto malo i pozitive, napokon. U Avazu danas reklame BHTelecoma na 7 stranica i to uglavnom preko cijele strane. Mobiteli, paketi, a ima i npr prodaja sim kartica vjerovatno zbog interneta za dijasporu koja dolazi preko praznika. Slično u Oslobođenju. Ne znam hoće li pomoći u osvajanju novih korisnika i poslovanju ali napokon neka inicijativa i akcija. Sjećam se da godinama nije bilo reklama u Avazu, dok su o Mtelu pisane slavopojke i pamfleti. Estetski, može to i kvalitetnije, ali bolje i to nego ništa. Treba pritisnuti i po društvenim mrežma jer omladina vjerovatno slabije čita novine.
hrkljus

Post by hrkljus »

Sve je to ok, ali organizacija kod njih je nula. Preko mjesec i po dana moja mati je cekala uvodjenje moje tv. Da li je to zbog nedostatka opreme ili prevelikog broja zahtjeva to ne znam. Kad su napokon nazvali dogovorili smo termin za postavljanje i na naravno nisu dosli. Sedam dana nakon dogovorenog termina nazvao sam njihovu sluzbu i ispostavilo se da su mislili da je to zavrseno. Dolaze i donose neispravan polovan moja tv box. Sad cekamo da zamijene taj box. Vjerovatno cu ih ponovo morati nazvati i napomenuti. Sve u svemu jako neozbiljno.
Shahab

Post by Shahab »

Disciplinu i radnu etiku donose moderni standardi i norme. Ne postoji čarobni štapić koji će puža pretvoriti u antilopu koja je stalno u pokretu. Ili krpelja u pčelu.
panzer

Post by panzer »

A ja nisam imao nikakvih problema. Zatražio telefonom na 1444 i došli mi u onom terminu kada sam tražio i sve postavili za 15 minuta. Vrlo zadovoljan i dosadašnjim kvalitetom usluge u ovih nekoliko mjeseci koliko koristim.
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Ni ja nikad nisam imao problema sa telekomom. Štaviše, zadnji put su mi došli u roku manjem od sat vremena (doduše ispostavilo se da već imaju intervenciju u blizini :) )...

Uglavnom, uvijek sam imao pozitivna iskustava, a pogotovo u zadnjih godinu dana. Eh sada, možda vide da sam im "gazda" (dioničar) pa me paze :)
Post Reply