Pa piše 23.12., dakle petak... Možda petak kasno poslijepodnemontypython wrote:Zna li se kad liježu pare od ovog tendera na račune dioničara?
Fabrika duhana Sarajevo
-
Re: Fabrika duhana Sarajevo
-
Hvala, interesovalo me jer pretpostavljam da bi berza mogla "pozeleniti" odmah nakon toga (ili odmah nakon Nove godine) ili bar neke dionice, pa da vidim ima li vremena za iznalaženje para za eventualni dokup prije nego ode gore previše.Sitna buranija wrote:Pa piše 23.12., dakle petak... Možda petak kasno poslijepodnemontypython wrote:Zna li se kad liježu pare od ovog tendera na račune dioničara?
Danas isplaćeno. Ne znam je li svima, ali počelo je.
-
Meni legla uplata!montypython wrote:Zna li se kad liježu pare od ovog tendera na račune dioničara?
šta se desi sa parama od dividende ili smanjenja kapitala, ako dioničari ne dostave podataka, te poslije kojeg perioda?
-
BBISitna buranija wrote:Koja banka?
Hajd sad da vidimo koliko ce se na berzu vratiti....Investitor wrote:BBISitna buranija wrote:Koja banka?
Pa pitaj ove koji kazu da su dobili pare koliko misle vratiti na berzu.
Investiror i ostali koji ste dobili pare pita Vas Panzer koliko namjeravate vratiti na berzu:)panzer wrote:Pa pitaj ove koji kazu da su dobili pare koliko misle vratiti na berzu.