Pazi sad polugodišnjeg mann hummela. Većinski dioničar je vratio kratkoročni kredit od 1,5 miliona eura ali je neko uzeo dugoročni kredit od 4,5 miliona eura.
Ako su opet oni, biće zanimljivo.
Auto-industrija Pobjeda, Enker, Unico Filter(MHBA), FAD ...
Re: Auto-industrija Pobjeda, Enker, Unico Filter(MHBA), FAD ...
.
Last edited by brzi on 22 Aug 2016, 09:25, edited 1 time in total.
Jesu sigurno jer piše " dugoročni krediti dati povezanim pravnim licima"brzi wrote:panzer wrote:Pazi sad polugodišnjeg mann hummela. Većinski dioničar je vratio kratkoročni kredit od 1,5 miliona eura ali je neko uzeo dugoročni kredit od 4,5 miliona eura.
Ako su opet oni, biće zanimljivo.
Ne znam kako je u drugim zemljama ali u BiH je gadno biti mali dioničar.
Gori sam ja. "Prigovorio" što drže preko 12 miliona KM na računu. Pa onda ljudi rekoše kad je već na računu da mi to uzmemo.
Šalim se, vjerovatno je i to uzeto prema planu otplate za tu famoznu Affinia grupu.
Šalim se, vjerovatno je i to uzeto prema planu otplate za tu famoznu Affinia grupu.
Još kad bi se znalo ko je iza ovog skrbnika. Izgleda da je postao aktivan.
Taj udio od 0,4798 % je ranije glasio na ime Vuko Josip, Split.panzer wrote:Još kad bi se znalo ko je iza ovog skrbnika. Izgleda da je postao aktivan.
Ne može se znati ko je aktivan,.. onih 11 dionica na 40,00 je kupio neko ko nije u prvih deset.
Sad je ovaj nalog od 1650 komada na prodaji i osim fonda nema niko taj udio a sumnjam da će fond ići s tim nalogom. Nekako mi izgleda da su povezani kupovni i prodajni nalog.
nije fond jedini sa tom količinom,...
Dobro si. Moja greška.