Bosnalijek
Re: Bosnalijek
Njima je dosta placanja onima koji ne pisu o njihovoj otimacini,tako da ja ne mogu nikako na taj spisak!A ja I nemam nista protiv njih,samo se borim protiv hadenizacije kao metode preuzimanja koju su na zalost oni,u prisustvu vlasti,instalirali na Sase!Svak normalan,cak I oni priglupi,to lako mogu primjetiti.Od tud I mpja predbidjanja kako ce ici sve prodaje koje je Vlada najavila!Normalno je da na Bosnalijek nece ici niko ako prethodno ne dogovori sa Hadenom!A o njima moze saznati dovoljno na puno mjerodavnijim mjestima od ovog foruma,ili nasih medija uopce!Njima nista ne bi znacilo I da ih ja I mediji hvalimo!Bolje im je da su dobri sa premijerom .
-
Je li bila negdje obavijest o podjeli dividende?
Sad kada su vidjeli da je Fadil shvatio da motorka treba biti upaljena,prave mu alibi I za BSNL.Evo ga -2.98!Prodaja sigurno sa mjesta gdje je radio veliki mestar a kupovina negdje malo niz Miljacku!Hasan se sigurno priprema za iftar kod Bogdana pa nema kad reagirati!A I nije dobro u vrijeme Ramazana mjenjati ponasanje!
-
Ima kompletna obavjest u obliku skeniranog pdf na stranici SASE.
Mediji pa i SASE citiraju samo prva dva člana odluke, dok od trećeg do šestog ne prenose.
http://www.sase.ba/v1/SASE/O-SASE/SASE- ... 98/type/50
(u prilogu screenshot)
Mediji pa i SASE citiraju samo prva dva člana odluke, dok od trećeg do šestog ne prenose.
http://www.sase.ba/v1/SASE/O-SASE/SASE- ... 98/type/50
(u prilogu screenshot)
-
To bi bilo uglavnom to. Mislim da ništa nije zaboravljeno.
Polako ali sigurno se steze krug oko hadena, a za ocekivati je i da se ubrzo blokiraju njihove dionice i privatni racuni ucesnika.
Sad tu ima mnogo pravih imena živih ljudi. Teško da će se samo tako završiti bez raspleta. Jedino koga su zaboravili (ili nisu smjeli) pomenuti su imena pokrovitelja iz politike.
Je li slučajno da te eminencije sinoć nisu bile pozvane na prijem kod amerikanaca?
Je li slučajno da te eminencije sinoć nisu bile pozvane na prijem kod amerikanaca?
Zna li iko jesu li poceli isplacivati dividendu?