Red pill

brzi
Posts: 2482
Joined: 31 Jul 2012, 14:34

Re: Red pill

Post by brzi »

https://www.klix.ba/auto/nizozemci-zele ... /240320152

Ne znaju više kud ni kako,.. kad politika donosi odluke o ekonomiji a nisu ekonomisti, kad politika donosi idluke o energetici a ne uvažava realnost.
montypython
Posts: 3838
Joined: 06 May 2010, 10:52

Re: Red pill

Post by montypython »

Em se samozapaljuju em opterećuju mrežu, em su preskupi. Tako je kad na silu guraš lažne narative, prije ili poslije sve se počne raspadati. Od bajki kako će nas spasiti električna auta, vjetrenjače i solari, digitalizacija, zelena tranzicija i sl pa dalje. I onda dođe sudar sa realnošću gdje ništa nije kako se propagiralo. Skupo, neisplativo, kvari se, ne štiti klimu nego je ugrožava i više, ne može se reciklirati, traži rudarenje litija i teških metala. Jedino još da naših "vođa" nisu stigle vijesti da je Evropa u teškoj krizi upravo zbog takvih politika.
one
Posts: 1626
Joined: 03 Jul 2012, 12:30

Re: Red pill

Post by one »

na svim bitnim funkcijama i u ekonomiji i finansijama u eu su postavljene zene koje zive u nekom zavaravanju.pomalo podsjeca na onu staru pricu iz edena kad je uslovno receno zmija prevarila evu ili avu..
one
Posts: 1626
Joined: 03 Jul 2012, 12:30

Re: Red pill

Post by one »

Dominantna sila na globalnoj sceni danas su tehno-korporacije
Korporatizam je specifična stvar, nije kapitalizam i nije socijalizam nego sustav privatnog vlasništva s karteliziranom industrijom koja prvenstveno služi dubokoj državi.

Korporativni stroj sada upravlja glavnim proizvodima i uslugama u našem civilnom životu, uključujući cijeli način na koji dobivamo informacije, kako radimo, kako bankarimo, kako kontaktiramo prijatelje i kako kupujemo.

Upravlja cijelim našim životima u svakom pogledu i postao je pokretačka snaga inovacije proizvoda i dizajna. Postao je alat za nadzor najintimnijih aspekata naših života, uključujući financijske informacije i prislušne uređaje koje smo dragovoljno instalirali u vlastite domove.

Postalo je glavni kustos i cenzor naših vijesti i prisutnosti na društvenim mrežama i objava. U poziciji je reći koje tvrtke i proizvodi uspijevaju, a koji ne uspijevaju. Može u trenutku ubiti aplikacije ako se osobi na dobrom položaju ne sviđa ono što radi.

Elon Musk kaže da prvi pacijent s Neuralinkom na svijetu može kontrolirati računalo i igrati videoigre samo razmišljajući.
brzi
Posts: 2482
Joined: 31 Jul 2012, 14:34

Re: Red pill

Post by brzi »

https://www.vecernji.hr/vijesti/njemack ... ka-1762186
https://net.hr/danas/svijet/nedjelja-be ... 783d02f56c

Dođe vikend, čovjek bi na izlet, ili da posjeti roditelje u drugom gradu,..
Post Reply