Fabrika duhana Sarajevo

one

Re: Fabrika duhana Sarajevo

Post by one »

Priznanje cigaretama FDS-a na međunarodnom sajmu Inter-tabac 2014. u Dortmundu
4.10.2014 09:01 | Indikator.ba
Na međunarodnom sajmu „Inter-tabak 2014.“ koji je održan od 19. - 21. 09. 2014. godine u Dortmundu, na kojem je učestvovalo više od 460 izlagača iz 50 zemalja svijeta, uručena su i priznanja za kvalitet proizvoda Fabrike duhana Sarajevo.
U organizaciji „International Tobacco Tasting Awards“ zlatnom medaljom za kvalitet nagrađeni su proizvodi AurA red premium, Aura gold premium i CODE Blue, a nagrade je u ime Fabrike duhana Sarajevo primio Mustafa Bibić – export manager FDS-a.
Ovo je još jedno u nizu priznanja koje proizvodi Fabrike duhana Sarajevo osvajaju na međunarodnim testiranjima kvaliteta, što dodatno potvrđuje da povjerenje koje im poklanja veliki broj potrošača nije slučajno, saopćeno je iz FDS-a.

nego kad ce skupstina za 2013?
panzer

Post by panzer »

je li sigurno ovo za dividendu? Na web stranici nema nikakve obavijesti.
Shooter

Post by Shooter »

Juce sam saznao da dividenda (ako je vjerovati izvoru), nece biti podjeljena prije 2 novembra, mada se to krsi sa odlukom o podjeli dividende, koja kaze da ista mora biti podjeljena u roku od 60 dana od dana donosenja odluke skupstine....
Zna li neko nesto vise??? Hvala
proleter

Post by proleter »

je li sigurno ovo za dividendu? Na web stranici nema nikakve obavijesti.

Neka neko pita Asima Sarajlića ako naleti na njega na nekom predizbornom skupu, sad su pred izbore mehki pa će svašta obećati :D
slavuj

Post by slavuj »

Da,upravo tako,treba pitati Asima Sarajlića .Fabrika je prije nekoliko dana dobila dozvolu Hasan A.P.Čelama da može kupovati dionice nekog Blekiđevog fonda.A na stranici CIN-a,u imovinskom kartronu Asima Sarajlića navedeno je i 25.000 km u dionicama Eurohausa!Valjda će doktor o trošku dioničara to kupiti,pa ako šta ostane,onda dividende!Ovi su stvarno toliko drski da bi mogli naljutiti i nekog tužioca.A onda sve ode na advokate!
panzer

Post by panzer »

Početkom novembra će objaviti poziv za dostavu dokumenata kako bi mogli isplatiti dividendu.
itsector

Post by itsector »

Ja sam vec poslao :-) Poslao upit g-dji Amri Cogo na mail u vezi dokumentacije i receno mi da posaljem opet iako vec dugi niz godina saljem iste dokumente... samo kod nas... ccc
one

Post by one »

a skupstina za 2013,ukrast ce nam godinu kao i penzionerima...
Invest-DJ

Post by Invest-DJ »

Ima li informacija u vezi s isplatom dividende za 2012. godinu?
Post Reply