BH Telecom

Sitna buranija

Re: BH Telecom

Post by Sitna buranija »

Drnda Drndić wrote: 08 Oct 2025, 11:37
Mirnes wrote: 07 Oct 2025, 13:25 jao jao, ne znam da li je slična odluka bila u zadnjih 10 godina. ne kažem da ne treba nagraditi,
Bilo je u prošlom sazivu Uprave. Također su im isplaćeni bonusi.
I ja mislim da je jednom bila isplata bonusa, ali za razliku od Kovačevića koji samo razmišlja kako da potroši nekih 400 mio koje su se skupljale godinama na računima (što li to radi?!), Kahriman je unaprijedio uslugu i poslovanje BHT-a, popravio rezultat i uredno dijelio redovnu dividendu (kakvu-takvu, ali urednu) uz vanrednu dividendu. Stoga, ovom prilikom mu se javno izvinjavam (Sedinu Kahrimanu) za svaki negativan komentar koji sam ikad uputio na njegov račun, jer čovjek mora biti pošten i korektan. Nakon ovih idiota, tek vidim da je Kahriman uz sve svoje aferime bio odličan...
panzer

Post by panzer »

Možda ćeš se i ovom zahvaljivati kada kupi telemach.
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

:lol: :lol: :lol:
To se sigurno neće desiti. Ja sam sav svoj BH telekom prije koji mjesec prodao po 15,50 KM i više, i to nakon 16 godina uzimanja dividende :roll: Prodao sam ga upravo zbog ovih imbecila. Ako sam se zeznuo što nisam iz JPESR na vrijeme izašao (a sada sam mogao opet početi kupovati), na telekomu nisam htio ovisiti o njihovoj nesposobnosti i lošim namjerama. Pa makar se i zeznuo. Ali, mislim da nisam. Dividende će u dogledno vrijeme biti, ali samo ako im propadne dil oko Telemaha. Međutim, sve je neizvjesno, netransparentno i nedosljedno, tako da ne želim tratiti svoje nerve sa njima. Svakako sam tu u finom plusu bio, a ne treba biti pohlepan ;)
Post Reply