Bosnalijek

leon

Re: Bosnalijek

Post by leon »

inversor wrote:Odavno sam "read only" član foruma i nisam baš neki ulagač, ali htjedoh se zaigrati i kupiti dionice Bosnalijeka prije aukcije i kontaktiram dvije brokerske kuće iz Sarajeva i jednostavno sve ide presporo kao da me odvraćaju od kupovine. Poslo sam više upita i čuo se telefonom s brokerom, ali ugovora još nigdje. Da ne povjerujes.
Mislim da će ti preko ovih brže ići:
https://raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/426
nane

Post by nane »

imam ja za prodati dionica ako treba
slavuj

Post by slavuj »

slavuj wrote:Nisam ni ja siguran da sve mora izaći na kriminal,ali je fadilova upletenost ovdje velika indicija da bi moglo otići u tom pravcu!
On je već u određenim krugovima poznat kao ona Radodajka,iz nekadašnjih vojničkih priča.Svi znaju da kod njega može sve ,i to za male pare!
Ovih dana se vrti nečiji reklamni slogan:Zašto platiti manje,kad ne moraš ni toliko!A to je moto i ove dvorske brokerske kuće i njihovog naručioca!.Posebno su ga rabili na prodaji Sarajevo osiguranja!I zajedno sa Provaličem,uspjeli su Osiguranje sačuvati ,vjerojatno za nove vlasnike večinskog paketa dionica BIG-a!Nisam dakle siguran na šta će ovo izaći,ali mi se sve vrti ona:Da bog da kčeri da te paša uzme...
Sve u svemu,dioničarima Bosnalijeka,FDS-a,Sarajevo osiguranja ,a boga mi i Solane,predstoje velika iskušenja!Ostaje im samo borba!
A valjda će biti neke pomoći i od Salihovičeve nasljednice i ove godpođe iz bivšeg studentskog doma!Ja se nadam!
Neda mi se ponovo pisati ono što sam ranije napisao a želim vam skrenuti pažnju na mogučnmost da ovi idu ,naravno po dogovoru,na još jedno snižavanje cijene!SDP ih u ovom slučaju neće tužiti.Haden i ovakva situacija su produkt i njihovog šefa.Nije dakle sve do SDA!
panzer

Post by panzer »

Hoće li to biti kupac na aukciji? Tržište je nešto optimističnije.
slavuj

Post by slavuj »

Po svoj prilici,biti će bar jedan kupovni nalog!Ipak će mo u to biti sigurni sutra u podne!
insider

Post by insider »

Kao da se nesta sprema, pojacane su aktivnosti
insider

Post by insider »

Nalog unesen
panzer

Post by panzer »

Krenulo Novalića sa prodajom.
insider

Post by insider »

Pardon 2 naloga su unesena
slucajni prolaznik

Post by slucajni prolaznik »

@insider
Očito imaš pristupa pa možeš li nam reći koje su cijene na unesenim nalozima ?
Post Reply