Energoinvest
Re: Energoinvest
Ma rekao sam da onako razmišljam,bez nekih informacija. Nešto kao unošenje kapitala, šta ja znam....ne treba ovo ozbiljno shvatati, samo se plašim da će tako završiti kao još dosta državnih firmi, gdje još postoje formalno kao d.d. a ono što je valjalo otišlo Turcima, Indijcima, Austrijancima ili Rusima u RS-u...panzer wrote:A s kojom bi se firmom udružio?
Pade mu cijena na haman historijsko nisku vrijednost
Protiv ovoga se može boriti jedino zadavanjem kupovnih naloga . . .
Slažem se, evo 194,35 km to potvrđujeinsider wrote:Pade mu cijena na haman historijsko nisku vrijednost
Doduše i zadnji puta je bilo 572,75 km u dvije transakcije.
Hahahaha, mislim da je svima jasno da se trebaju prodavat dionice, ovo po 100-200-300 ko ih ima
ccccc
Cuvajmo BiH kao zenicu svoga oka!
Pa ako ko vjeruje u vrijednost navedene dionice onda ne vidim razloga da ne kešira 500-600 KM, jer s tim parama moze kupiti nekoliko stotina dionica i znacajno podignuti cijenu iste.
Ali koliko vidim niko ne kupuje.....
Ali koliko vidim niko ne kupuje.....
Nema ih na ponudi, ozbiljne količine ako se pojave, siguran sam da cijena dobija krila.
To je smiješno trenutno, čista manipulacija u kojoj su svi igrači u talu
To je smiješno trenutno, čista manipulacija u kojoj su svi igrači u talu
A zašto 10.000 komada nije ozbiljna količina?
Imaš na ponudi trenutno i to je SVE,
500 po 1.95km, zatim iza 500 po 2km, zatim iza 10.000 po 2.06 i još 1.139 po 40km... pa biraj
500 po 1.95km, zatim iza 500 po 2km, zatim iza 10.000 po 2.06 i još 1.139 po 40km... pa biraj
Nijepanzer wrote:A zašto 10.000 komada nije ozbiljna količina?