Agrokomerc im je bio hedija od strane vlastodržaca.Ta kompanija ima i danas nevjerovatan potencijal u proizvodnji hrane , te se definitivno ne može staviti u isti koš sa Vemalom i sličnim firmama.
Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
Re: Komentari trgovanja i dešavanja na tržištu
Kad se već taj AS vrti na sve strane, moguće i u TP DC Sarajevo dd Sarajevo onda tu situacija može biti zanimljiva.
Pretpostavka da je su fondovi ili AS iza onog skrbnika od 22% a na drugoj strani je Fortenova i onda su tu dvije strane koje mogu imati iste pretenzije na distributivni centar čija je knjigovodstvena vrijednost 138KM.
Pretpostavka da je su fondovi ili AS iza onog skrbnika od 22% a na drugoj strani je Fortenova i onda su tu dvije strane koje mogu imati iste pretenzije na distributivni centar čija je knjigovodstvena vrijednost 138KM.
A zar ovdje vec nije pokrenuta tender ponuda za preuzimanje?panzer wrote: ↑22 Oct 2019, 11:41 Kad se već taj AS vrti na sve strane, moguće i u TP DC Sarajevo dd Sarajevo onda tu situacija može biti zanimljiva.
AS je najavio u 2020.godini izgradnju distributivno-logističkog centra u Sarajevu.Spominje se lokacija koja je na granici općina Vogošća i Ilijaš pa je pitanje da li su zainteresirani za kupovinu TP DC Sarajevo.panzer wrote: ↑22 Oct 2019, 11:41 Kad se već taj AS vrti na sve strane, moguće i u TP DC Sarajevo dd Sarajevo onda tu situacija može biti zanimljiva.
Hajmo malo mašti na volju, možda je baš Bingo taj koji se krije iza 22%.Njima bi to dobro došlo s obzirom na ekspanziju u i oko KS.
Ne reply:
Izgleda da lagano ZIF CRO FOND izlazi iz Bitumenke.
Polako se stvaraju uslovi za početak izgradnje SPO kako kruže priče.Nekako sve se radi sinhronizirano pa će vjerovatno paralelno se raditi Bitumenka i Dom penzionera neposredno po završetku privatne bolnice i hotela Kandić.
Ne znam ko bi od domaćih biti iza skrbnika ali sigurno je da neće Fortenovi prepustiti DC. Moguće i da je Bingo. Ne vjerujem da je onaj čiko što kupuje dionice Majevice na svoju ruku počeo kupovati.
Onako mislim, gdje imaju dvije suprotno postavljene strane ima i zanimljivih trgovanja i nekih mogućnosti.
Onako mislim, gdje imaju dvije suprotno postavljene strane ima i zanimljivih trgovanja i nekih mogućnosti.
http://www.sase.ba/v1/SASE/O-SASE/SASE- ... 90/type/50
Nije za svakog da ima "mišljenje". Kaže ponuđena cijena od 3 KM je realna.
Nije za svakog da ima "mišljenje". Kaže ponuđena cijena od 3 KM je realna.
12:15h petak, još ni marke prometa na berzi, bar po web stranici sase.ba
S-400 blizu pa investitori pobjegli?
Nešto mi u posljednje vrijeme puno govore o promjeni
granica na balkanu? Ko zna šta se sprema?
Nešto mi u posljednje vrijeme puno govore o promjeni
granica na balkanu? Ko zna šta se sprema?
Nije sve crno. Eto As je vanberzanski kupio 16 dionica Napretka.
Odmjerena kupovna strana. Ima interesa ali sve bez velikog zalijetanja i dizanja cijene.