@sabur
Prije svega da ti odgovorim na pitanje …da sam Bog dao u prilici zviznuti lovu za 40% naravno da bih najprije izvršio kvalitetne pripreme i napravio plan kako da moje ulaganje poslije kapitaliziram i postignem svoj cilj …iako me nisi pitao reći ću ti i ovo : u tim pripremama zasigurno ne bih išao u OHR jer znam da niti mi mogu pomoći jer se ne bave svojim osnovnim poslom za koji su plaćeni a kamoli da budu sudija između velikih ,gigantskih igrača koji mogu svojim konekcijama možda OHR-u dati neke naputke a nikako obrnuto ..i na koncu , moja pamet i dobra priprema ,evaluacija businessa i masa drugih informacija bi zasigurno bili presudniji od toga jel neko priča da je već završeno , prodato itd …e nakon toga se zvizne lova ili mi ostaje da pričam priče …ovo je sve naravno bilo hipotetski ,ali pitao si me …(vidiš kad me pitaš ja lijepo dam odgovor …nisam ti odgovorio novim pitanjem

)
Što se tiče tvoje izjave da imam stav da pričaš bajke ,taj zaključak si ti izvukao …ja sam ti dao mogućnost da nam argumentiraš tvoje informacije jer taj direktor kojeg si pominjao ima ime i prezime , valjda imaš čvrste argumente za ono šta si pisao …ili je bilo po onoj ,pišem ionako anonimno a tko će i kako provjeriti ? …dakle za mene osobno je priča za malu djecu da bilo koji country manager donosi ključne odluke u M&A procesu bilo koje multinacionalke , posebno ne ovako jakih kakvi su PM,BAT,JTI i sl …sigurno ne idu u OHR po mišljenje i pomoć …podsjetiću te na epizodu od prošlog ljeta kada je neki novinar ne bi li razbio monotoniju godišnjih odmora bacio dimnu da su ljudi iz Philip Morrisa u FDS-u i da oni kupuju firmu …sjetićeš se da su expresno demantirali tu info što ti govori da su to vrlo ozbiljne kompanije koje vode računa baš o svemu ...no na ostalim forumašima je da povjeruju ili ne u tvoje informacije ..ja sam rekao moje i ovim završavam polemiku s tobom oko ovoga…
LP