Neko je trazio prilog sa Face TV.
Boga mi Halile žao mi te pravo! Al onako iskreno

Kad si pisao ove krivične ministru trebao si ga malo i podučiti o propisima i sl.
Svi koji se ozbiljno bave poslom s novcom su obveznici:
SMJERNICE ZA PROCJENU RIZIKA I PROVOðENJE ZAKONA O
SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINANCIRANJA TERORISTIČKIH
AKTIVNOSTI ZA OBVEZNIKE
Moze se naći na internetu i lako je dostupan. Eurohaus je također obveznik ovog propisa i zakona i u skladu sa tim je već prošle godine obavjestio u više navrata nadležni FOO u SIPI o porjeklu novca i transferima.
Samo tvoja želja i pojedini dušebrižnika je da se njima polažu računi i sl, da se njih pita itd.
Pa bolje je bilo da se ministar bavi svojim poslom,a ne glumi policajca i dušebrižnika državnog kapitala.
Pa bolan Halile i budalama je jasno da se ovdje radi o klasičnom pritisku na dioničare od strane pojedinaca koji sjede tamo gdje sjede.
Državni kapital se brani delegiranjem kandidata za članove NO u skladu sa Uredbom Vlade, a ne lažnim prijavljivanjem i klevetama.
Podsjećanja radi, i ilustracije radi vratimo se malo prije:
http://www.indikator.ba/ekonomija/23419 ... osnalijeka
I onda se pojave predstavnici Hadena, ali ne sa 15%, vec sa 30%, pruze ruku, predlože 2+2+1, a onda im se trazi punomoć, i kad to odbiju idu krivične prijave.
Pravi primjerak pravne drzave. Ne napadam nikog, ali znam da cu se braniti kao sto si ti rekao 1992, kada sam bio pripadnik Specijalnog policijskog odreda "Bosna".
I PONOVO KAZEM DA PODRZAVAM RAD INSTITUCIJA U PROVOĐENJU ZAKONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!