Ja sam prestar, a za ostale ne znampanzer wrote:u šta se mi ubrajamo?proleter wrote:Predizborna kampanja jedne stranke teška stotine miliona maraka.
Komentari ispod teksta su sve rekli.
Odavde nije otišao i neće otići samo oni koji su prestari. retardirani ili uhljebi nacionalnih stranaka.
BH Telecom
Re: BH Telecom
Ma retardirani, najprije će biti...
Ovaj je mazohizam već patološki.
Držimo se za slamku i ako nam na jednom polju kao nešto ide, mislimo dobro je...
A ako vam se ispod nogu samo malo oklizne upadnete u svo blato ovog smetljišta.
Ovaj je mazohizam već patološki.
Držimo se za slamku i ako nam na jednom polju kao nešto ide, mislimo dobro je...
A ako vam se ispod nogu samo malo oklizne upadnete u svo blato ovog smetljišta.
-
Je l' ti misliš da ne treba podijeliti vanrednu dividendu?proleter wrote:Predizborna kampanja jedne stranke teška stotine miliona maraka.
Komentari ispod teksta su sve rekli.
Odavde nije otišao i neće otići samo oni koji su prestari. retardirani ili uhljebi nacionalnih stranaka.
Komentare ispod tekstova na klix-u i sličnim portalima ostavlja ko god hoće. Ima tu i plaćenika, polusvijeta, neznalica... Naravno, i poneko pametan se nađe...
Ima uhljeba i SDP-ovih, nisu samo nacionalne stranke uhljebljavale... Jednom kada nekog uhljebe političke oligarhije (nacionalne i građanske orijentacije) to ostaje zabetonirano do Sudnjeg dana...
Ovo napisah prije 13 dana.proleter wrote:Klizi prema 13....
Sada klizi prema 12.
Da li bi to moglo biti dno i odbijanac konačno?
-
Vjerovati je da će sad izvući što se može od tog keša, ako ga zaista ima. Možda redovna skupština izglasa rekordnu dividendu.
Možda je i ovo obaranje cijene manevar za dokupljivanje. Mislim da i kada se bude prodavao neće biti ispod 15-17 maraka po dionici.
Svakako se isplati kupovati, ali nepovjerenje u berzu i Vladu je ogromno.
Možda je i ovo obaranje cijene manevar za dokupljivanje. Mislim da i kada se bude prodavao neće biti ispod 15-17 maraka po dionici.
Svakako se isplati kupovati, ali nepovjerenje u berzu i Vladu je ogromno.
Vanredna skupština 23.01., nema opet ništa o vanrednoj dividendi.
Možda su i odustali zbog gore navedene dubinske.
Možda su i odustali zbog gore navedene dubinske.
Jasno je kako će završiti ova lj proces. Generalno je privatizacija zakasnila. Sada imamo situaciju klinički mrtvog telekoma, što će potvrditi i dubinska analiza. Demontaža koruptivnog sistema sa elementima marksizma je u konačnici neizbježna.
-
Moje pretpostavke su da neće doći do usvajanja budžeta FBiH jer je SBB populistički uložio 300 amandmana na prijedlog budžeta u kojem su i sami učestvovali. Šuška se i da će na današnjoj sjednici ministri iz SBB-a u podnijeti kolektivne ostavke. Ako ne bude usvojen budžet nisam siguran da li se može povući dobit državnih kompanija i finansirati ovi kapitalni izdaci za brze ceste. To je vjerovatno i glavni razlog "pada vrijednosti dionica".
jeste kasno da se proda za 25 do 30 KM po dionici ali nije kasno da se proda za 16 do 20 KM.Shahab wrote:Jasno je kako će završiti ova lj proces. Generalno je privatizacija zakasnila. Sada imamo situaciju klinički mrtvog telekoma, što će potvrditi i dubinska analiza. Demontaža koruptivnog sistema sa elementima marksizma je u konačnici neizbježna.
Ne treba nikad zaboraviti da se kupuje i tržište a ne samo kompanija.