BH Telecom

panzer

Re: BH Telecom

Post by panzer »

Pa niko je ne kritikuje što je "slab ekonomista".
Niko se nije digao na ostale bivše članove NO za koje ne znamo ni ko su ni šta su. Imao sam priliku da vidim kako stranke bukvalno hvataju svoje članove i mole ih da idu na kandidaturu za NO EPBIH i BHT samo zato što su članovi a veze nemaju ni od energetici ni o telekomunikacijama.
Pa se "boračka" udruženje dvadeset godina ne oglasiše ni usmeno a kamoli pisanim putem(bez pečata i potpisa) kao što to uradiše juče.A ni bilo ko drugi da je nekad reagovao na ovaj način.

Još jednom da kažem da na to mjesto NO za svaki sastanak mogu donositi i panj, to neće puno promijeniti stanje. Fokus mog reagovanja je reagovanje četnika koji nose muslimanka imena. I namjerno četništvo stalno spominjem jer para oči. Ovih "multikulti" kojima svjetonazor promjeni kada im se ugrozi finansijski interes.
Investitor

Post by Investitor »

panzer wrote:Pa niko je ne kritikuje što je "slab ekonomista".
Niko se nije digao na ostale bivše članove NO za koje ne znamo ni ko su ni šta su. Imao sam priliku da vidim kako stranke bukvalno hvataju svoje članove i mole ih da idu na kandidaturu za NO EPBIH i BHT samo zato što su članovi a veze nemaju ni od energetici ni o telekomunikacijama.
Pa se "boračka" udruženje dvadeset godina ne oglasiše ni usmeno a kamoli pisanim putem(bez pečata i potpisa) kao što to uradiše juče.A ni bilo ko drugi da je nekad reagovao na ovaj način.

Još jednom da kažem da na to mjesto NO za svaki sastanak mogu donositi i panj, to neće puno promijeniti stanje. Fokus mog reagovanja je reagovanje četnika koji nose muslimanka imena. I namjerno četništvo stalno spominjem jer para oči. Ovih "multikulti" kojima svjetonazor promjeni kada im se ugrozi finansijski interes.
Ja sam se uključio u ovu raspravu upravo iz razloga što ste ti i neki drugi forumaši bez ikakve osnove nju ukivali u zvijezde kao stručnjaka, poštenjačinu, eksperta sa diplomama, a ne što ste je branili od nacionalista. Želio sam da pokažem da ona nije nikakav stručnjak, već samo osoba od koje će Fahro "možda" imati neke koristi.
brzi

Post by brzi »

Jutros u Avazu kaže da je ona rekla Fahri da ne radi na daljinski i da je on rekao da upravo takvu osobu traže.
Ne znam ne bi joj sudio.
Ko bi prije 15 godina pomislio da će Mirko Šarović 2016. i 2017. godine biti ministar koji najviše voli BiH.
Jer realno ljubav se iskazuje kroz rad i učinak.
Investitor

Post by Investitor »

brzi wrote:Jutros u Avazu kaže da je ona rekla Fahri da ne radi na daljinski i da je on rekao da upravo takvu osobu traže.
Ne znam ne bi joj sudio.
Ko bi prije 15 godina pomislio da će Mirko Šarović 2016. i 2017. godine biti ministar koji najviše voli BiH.
Jer realno ljubav se iskazuje kroz rad i učinak.
Nema tu nikakve ljubavi prema BiH, već je čovjek racionalan i uvidio je da sukobi nikuda ne vode. Ukoliko bi mogao da bira između BiH i Srbije šta misliš da bi izabrao...
brzi

Post by brzi »

Ja mojoj ženi nikad nisam rekao da je volim ali djelima to dokazujem svaki dan.
Da trebam birati između nje koja ima 53 godine i neke koja ima dvadeset godina manje možda bi se odlučio za tu mlađu. :lol:
Ali izgledi da dođem u dilemu su ravni izgledima da RS bude dio Srbije.
Neka svi rade svoj posao najbolje što mogu a neka vole i maštaju o čemu požele.
montypython

Post by montypython »

Pa žena je bila ministar finansija, i u trenutku preuzimanja bio je deficit, nakon jedne godine suficit od 100 miliona uz rast industrijske proizvodnje od 23%, izmirene sve do tada postojeće obaveze. To nije dosta je li, postojeći su kadrovi iz SDA bili bolji sve sami nobelovci šta li?
http://www.monitor.co.me/index.php?opti ... temid=3487

Evp izjave u ovom intervjuu dole u koojem eksplicitno kaže da NE treba nazivati studentski dom po ratnom zločincu (mislim da se radi o Karadžiću).
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ce ... ne-vole-ga
montypython

Post by montypython »

I kakva je to uostalom argumentacija da je to osoba "od koje će Fahro možda imati neke koristi"? Da diskvalifkujemo nekoga danas zato što će sutra nešto MOŽDA pogriješiti? Hmmm. Ne sad mi je jasno da ona ne može u NO ništa promijeniti i da je novi Adam Smith i Bill Gates u jednoj osobi. Kako će Srpkinja, da skinemo rukavice, potaknuti optimalizaciju broja zaposlenih za recimo hiljadu u glavnoj kravi muzari SDAa? Nikako, ako mi na ovom portalu pričamo o "četnikušama" šta će tek biti sa onima ugroženih interesa, milionskih. Bilo koji potez i aktivira se nacionalnost i vjera, šta je rečeno 92 (kad je žena spašavala živu glavu). Pitam se da li bi oni koji je prozivaju za izjave otprije 25 g stali danas iza svake svoje izjave u životu?
montypython

Post by montypython »

Ja nisam u ratu bio u ABiH da bi mogli imati sve članove NO BHT koji idu na džumu i da član NO ili direktor BHT ne može biti Srpkinja. Ja sam se borio upravo da MOŽE biti. Ako mi danas na ovom forumu, ne na nekakvom Klixu nego na invest ba raspravljamo o tome, i šta je ko rekao 93, stvari su mnogo gore nego sam i sanjao.
Sabur2

Post by Sabur2 »

Ja vam sad otovreno kazem i stojim da bih ucinio bilo sta 92 da spasim glavu sebi, svom djetetu i svojoj porodici stavim hranu na sto.
Nosio koji god treba znak, i obukao koju god treba uniformu.
Jesam li zato cetnik? Ako jesam, neka sam. Meni je najvaznije da su mi djeca i porodica prezvijela, i uz to nisam ruke uprljao nicim.
Hoce li danas meni neko zamjeriti jer sam bio alijin bojovnik? Jer sam u bolu radi umirućih na mojim rukama rekao nešto što se kaže u stanju neuračunjivosti? Moze samo budalasta osoba, odvojena od realnosti prostora u kojem zivi.
Svi smo samo spasavli gole zivote.
Sto nismo nista govorili za Nedzada Polica kada je postao direktor BSNL?
Nije valjda da ne znate njegovu ratnu proslost koja je grdnija od Cenickine, samo doduse u suprotnom taboru.
Imamo dvostruke arsine, naravno.
panzer

Post by panzer »

Odavno je takav modus u Sarajevu samo što nije vidljiv direktno.Vjera ili nacionalnost je na sve strane a bog ili zastava nacionalnosti je u novčaniku, u različitim apoenima.

Samo što je takvima prepušteno sve pa nam je zato ovako. Nekada smo i spominjali da je trebalo dovesti strani menadžment da bi firma profunkcionisala u skladu sa tržišnom ekonomijom. Ovdje se postavlja pitanje kako bi reagovali na nekog Michaela?
Post Reply