BH Telecom

Investitor

Re: BH Telecom

Post by Investitor »

Obzirom da je pored Svetlane u BHT-u, kao neki izvršni direktor i Duljko Hasić, koji je također bio analitičar za sve i svašta, pred BHT-om je bez sumnje sjajna budućnost. Za mene su oni samo slatkorječivi teoretičari dok se ne dokažu u praksi i pokažu da nisu samo klimoglavci kao ona bajna profesorica, žena od onog Arapovića iz nevladine organizacije...
Shahab

Post by Shahab »

Investitor wrote:Obzirom da je pored Svetlane u BHT-u, kao neki izvršni direktor i Duljko Hasić, koji je također bio analitičar za sve i svašta, pred BHT-om je bez sumnje sjajna budućnost. Za mene su oni samo slatkorječivi teoretičari dok se ne dokažu u praksi i pokažu da nisu samo klimoglavci kao ona bajna profesorica, žena od onog Arapovića iz nevladine organizacije...
To je istina potvrđena u životnoj stvarnosti. Naša akademska zajednica je nakon političara najgori segment društva. To se preslikane verzije prazne priče i totalne umišljenosti, beskorisni za društvo i zajednicu. Bolje rečeno štetni za zajednicu i društvo. Za dotičnu gospođu neznam ništa, osim šupljiranja sa tv, što je opet veliko ništa. Sumnjivo je što se slizala sa Fahrom, a glumila je čistunca moralistu. Inače je medijska zvijezda kod bošnjaka, kod istih onih medija koji šute o bosnalijeku, dok u rs stoji slabo.
insider

Post by insider »

Konačno se ulaganje u Dzuhura isplatilo. Igra u zivotnoj formi.
montypython

Post by montypython »

insider wrote:Konačno se ulaganje u Dzuhura isplatilo. Igra u zivotnoj formi.
Ali opet to slabo ili nikako ne koriste. Jedino ima onu bljedunjavu oznaku na majici koju pola ljudi i ne vidi. Umjesto da se već uveliko vrte reklame BHT sa njim u glavnoj ulozi što sigurno mogu kao sponzor i vežu sebe za njehov uspjeh i popularnost-ne dešava se ništa. Već dva mjeseca čovjek blista, daleko je najbolji BH sportista trenutno a oni ništa. Pa mogli su osvojiti 10 hiljada novih pretplatnika samo da snime i prosječnu reklamu s njim, da ne kažem kvalitetnu i ponove je par puta. Ili da otkupe prenos kojeg meča. Godinama su mu sponzor i sad kad treba da pokupe kajmak ne reaguju, a imaju dobitni tiket u ruci.
montypython

Post by montypython »

Čovjek rastura po svijetu, prati ga i dijaspora, u BiH ljudi traže live streamove po internetu bježe s posla da ga gledaju a BHTelecom ne koristi ekskluzivu koja joj s neba pada s Džumhurom a prenosi kozju BH fudbalsku ligu. Kladio bih se da imaju bar 50 ljudi zaposleno u marketingu.
montypython

Post by montypython »

A za Cenić ne znam baš koliko se "slizala" s Fahrom, žena je bila bez posla zbog izražavanja svog mišljenja u RSu gdje je bila mislim ministar finansija. Imala je kolumnu u Oslobođenju i/ili Danima, u 90% se slažem sa stavovima, potpuno transparentnim upravo obrnuto od šupljiranja. Ne znam otkud takav otpor, je li bolji bio ovaj što je otišao, jesu li bolji bili tetići i stričevići u NO dosad, Grabovice u EP, Konakovići, Novalići, Sarajlići, Zukići...
slavuj

Post by slavuj »

Svjetlana Cenić sigurno je bolja od svih onih koji su do sada bili u BH Telekomu!Makar samo zbog toga što im nije bila saučesnik ni na koji način1
Svi drugi koji su do sad bili blizu vlasti a nisu od tud otjerani ili se sami povukli,saučenici su u sveprisutnom kriminalu na svakom koraku!
Sa pozicije predsjednika NO ,pa i člana,može biti solidna brana da se ovi hvatači ne odluče da i BH Telekom bace u slobodan pad pa da ga poslije hvataju!
Ni ona,kao n i ona profesorica,ne mogu zaći pa zavrtati ruke kriminalcima i trpati ih u ona auta ,ali i njihovo ukazivanje na kriminal dobro dođe!
A gospođa Cenić,onako buntovna,ne samo da će ukazati na kriminal i poslovne promašaje,nego će učiniti sve da to zaustavi!Potpuno sam siguran da nekima u BH Telekomu sigurno nije drago što će im tamo doćiTtakođer sam siguran da će stručnjaci za izvlačenje akumulitrane dobiti učiniti sve da ona ne bude izabrana nakon što joj istekne ovaj tromjesečni vd mandatI Meni je drago što će biti tamo bar ta tri mjeseca,bez ozira na motive onog ko ju je tamo predložioi!
Shahab

Post by Shahab »

slavuj wrote:Svjetlana Cenić sigurno je bolja od svih onih koji su do sada bili u BH Telekomu!Makar samo zbog toga što im nije bila saučesnik ni na koji način1
Svi drugi koji su do sad bili blizu vlasti a nisu od tud otjerani ili se sami povukli,saučenici su u sveprisutnom kriminalu na svakom koraku!
Sa pozicije predsjednika NO ,pa i člana,može biti solidna brana da se ovi hvatači ne odluče da i BH Telekom bace u slobodan pad pa da ga poslije hvataju!
Ni ona,kao n i ona profesorica,ne mogu zaći pa zavrtati ruke kriminalcima i trpati ih u ona auta ,ali i njihovo ukazivanje na kriminal dobro dođe!
A gospođa Cenić,onako buntovna,ne samo da će ukazati na kriminal i poslovne promašaje,nego će učiniti sve da to zaustavi!Potpuno sam siguran da nekima u BH Telekomu sigurno nije drago što će im tamo doćiTtakođer sam siguran da će stručnjaci za izvlačenje akumulitrane dobiti učiniti sve da ona ne bude izabrana nakon što joj istekne ovaj tromjesečni vd mandatI Meni je drago što će biti tamo bar ta tri mjeseca,bez ozira na motive onog ko ju je tamo predložioi!
Sigurno je bolja od stereotipnih stranačkih idiota koji su do sada bili u opticaju.
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Shahab wrote:Sigurno je bolja od stereotipnih stranačkih idiota koji su do sada bili u opticaju.
Niko ko prihvati funkciju kao prijedlog stranke narkodilera ne može biti dobar i pošten. Čim su pristali na takav aranžman, znači da imaju neku zadnju namjeru (koja po defaultu ne može biti dobra). Ako neko misli da preko takvih ljudi može postići nešto pošteno i dobro, onda je taj neko daleko od pojma "dobar"...
Shahab

Post by Shahab »

Sitna buranija wrote:
Shahab wrote:Sigurno je bolja od stereotipnih stranačkih idiota koji su do sada bili u opticaju.
Niko ko prihvati funkciju kao prijedlog stranke narkodilera ne može biti dobar i pošten. Čim su pristali na takav aranžman, znači da imaju neku zadnju namjeru (koja po defaultu ne može biti dobra). Ako neko misli da preko takvih ljudi može postići nešto pošteno i dobro, onda je taj neko daleko od pojma "dobar"...
To me kopka u ovoj konstalaciji. Svi su je zvali u stranku jer ima ugled kod bošnjaka, sve je odbijala, sada se uhvatila u kolo sa Fahrom, sa najmutnijim tipom u svijetu pokvarenjaka iz politike. Koji su njeni motivi?
Post Reply