Elektroprivreda BIH
Re: Elektroprivreda BIH
Trebalo bi da se poslovna situacija popravi kada ovi odu. Ali od 2014. cijena dionica nema veze sa poslovanjem.
-
montypython
Zato i rekoh da ovaj što rasprodaje nema još puno mislim ispod sto hiljada kom a možda i niže, račuanao sam jednom. Moguće i ispod 70 hiljada. A da li će SBiH doći ovo što kaže Skendi, gledao sam i ja isto gostovanje mislim da je Efendić rekao da ga više interesuju resori energetike i saobraćaja nego premijerska funkcija i funkcije inače, mada nije rekao da odbacuje. Jeste, kritkovao je pomenute što ne znači da neke koalicije neće biti. Ne mislim pritom na državni nego federalni nivo. Npr SDA+SBIH+recimo HDZ ili neka kombinacija sad DFom i NIPom. Sve osim sa SDP sa kojima sumnjam da će iko, meni liče na političke mrtvace ali možda griješim.
Covic je jako dobar sa Niksicem i gurace njih u federalnu vladu, e sad pitace se nesto i sda, vidjecemo. Licno bih volio da Efendic udje u vlast i mislim da bi sigurno ucinio nesto dobro za epbih ako bi dobio energetiku. Nadam se da grijesim ali mislim da Covic nece htjeti sa njim ni ma federalni ni na drzavni nivo vlasti.
Pa eto. Neka se spusti na 6,5 KM da " dogovorimo posao" i svako zadovoljan.montypython wrote: ↑11 Oct 2026, 18:44 Zato i rekoh da ovaj što rasprodaje nema još puno mislim ispod sto hiljada kom a možda i niže, račuanao sam jednom. Moguće i ispod 70 hiljada.