Elektroprivreda BIH

Mirnes

Re: Elektroprivreda BIH

Post by Mirnes »

prvi put nakon 25 godina kasnila plata u elektroprivredi, još se i zadužili da isplate, ne plaćaju doprinose državi,...sjebaše sve što stignu, telecom zadužili za 50 mil, imaju veze koksaa i ćžlezara ako se posbno sjetimo javlnice i da pruga nije radila 3 mjeseca i više.
Begov Han
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Mirnes wrote: 25 Jun 2026, 09:28 prvi put nakon 25 godina kasnila plata u elektroprivredi, još se i zadužili da isplate, ne plaćaju doprinose državi,...sjebaše sve što stignu, telecom zadužili za 50 mil, imaju veze koksaa i ćžlezara ako se posbno sjetimo javlnice i da pruga nije radila 3 mjeseca i više.
Ja kada sam prije tri godine rekao da će nas ovi u crno zaviti, mene ovdje optužiše da sam SDA-ovac i da zato to pričam. Kao, nisam im dao ni priliku. A zapravo samo vrlo rano mogu prepoznati neke stvari...
Mirnes

Post by Mirnes »

Sitna buranija wrote: 25 Jun 2026, 10:18
Mirnes wrote: 25 Jun 2026, 09:28 prvi put nakon 25 godina kasnila plata u elektroprivredi, još se i zadužili da isplate, ne plaćaju doprinose državi,...sjebaše sve što stignu, telecom zadužili za 50 mil, imaju veze koksaa i ćžlezara ako se posbno sjetimo javlnice i da pruga nije radila 3 mjeseca i više.
Ja kada sam prije tri godine rekao da će nas ovi u crno zaviti, mene ovdje optužiše da sam SDA-ovac i da zato to pričam. Kao, nisam im dao ni priliku. A zapravo samo vrlo rano mogu prepoznati neke stvari...
Moguće je da su neke stvari zatekli loše, da neke stvari nisu mogli popraviti, ali i to treba proznati, ali evo primjer je BH Telcom gdje su svjesno srljali, a gdje im je ostavljena zdrava firma. oni se busaju u prsa što su obustavili snimanje filmova. Nikšiću neka je popiti i koga uhljebiti, ne vidim ni jednog struččnjaka na nekoj poziciji, a o naprednjacima neću trošiti slova
Begov Han
Post Reply