BH Telecom

rigel

Re: BH Telecom

Post by rigel »

Sitna buranija wrote: 10 Feb 2026, 00:28
Znači, sada su im ovi dali saglasnost da besplatno emituju ove kanale. Što bi značilo da su od 2022. pa sve do neki dan emitovali ove kanale bez saglasnosti vlasnika prava. Što bi opet značilo da će vjerovatno morati platiti za taj period kada nisu imali saglasnost i da će pare vjerovatno otići iz BHT, ovako ili onako. A Hayatu svakako nije cilj da bude izvan sistema zbog pristupa gledaocima... A i izborna je godina...
Nije tačno. Saglasnost je data iz razloga što su hayat i ostali kanali iz paketa bili izbačeni iz ponude. Morali su dati saglasnost kako bi bili vraćeni.
Ništa se ne sikiraj, neće bht u ovom slučaju ništa nikome platiti.
Sitna buranija

Post by Sitna buranija »

Pa eto ima neka tužba, bar tako piše u medijima. A ako ima tužba, ima i rizik. Uglavnom, ne može ih niko tužiti za period za koji im je data saglasnost za emitovanje, nego samo za period kada nisu imali tu saglasnost. A to je nekad od 2022. godine pa sve do neki dan kada su ih isključili... Ali, jebe se Kovačeviću za to, on svakako neće biti tu kada se ovo bude rješavalo...
panzer

Post by panzer »

"napaćenom narodu" će više smetati uklanjanje pinka nego hayata.
schwizzy

Post by schwizzy »

https://www.klix.ba/biznis/privreda/umj ... /260211114

Umjesto Pink-a, stiže VOYO. Ovo je dobar potez.
montypython

Post by montypython »

Ne znam za taj Voyo ali nisam siguran da im je ukidanje Pinka pametno i da li time nešto štede. Ja sam na Telemachu I na tv uglavnom gledam filmove ponekad sport a sve ostalo rijetko, na 90 % kanala nisam nikad bio. E sad od tih filmskih kojih ima možda nekoliko desetina 90 % odgledam na Pink filmskim od čega lavovski dio na Pink Classic I Pink World Cinema te Western I Horror. A ima i Pink Thriller. Na ostalim filmskim dakle NE Pink pogledam možda, 10 % filmova iako je tih kanala više. Sam Pink Classic je bolji od svih ostalih NePink zajedno uključivo Cinestare I razvikane HBO koji uglavnom prikazuju ili već viđeno ili smeće.
Ne znam da li Moja TV ima kakvu adekvatnu zamjenu za npr Pink Classic Ali ako nema, ja da sam im korisnik samo zbog toga bih prešao u konkurencije. Ali opet nismo svi isti niti imamo isti ukus.
Truba

Post by Truba »

Kako je ukinut mtv ne palim tv
Post Reply