ode na 134
gdje su oni sto su na 120 govorili neće više
ja kontam da će do 150
pa bih dokupio sljedeće godine
ne mogu više ove godine
ASA BANKA
Re: ASA BANKA
Vjerovatno bi bilo zanimljivo sad pogledati dubinu tržišta ovdje.
Ima li neko prijateljski raspoloženog brokera?
Ima li neko prijateljski raspoloženog brokera?
Ode ovo do marta na 200 KM.
Iako sam kupio određenu količinu plan je bio prodati dio dionica Elektroprivrede kada omjer bude 1,5 dionica Asa banke za 10 dionica Elektroprivrede al na moju žalost ode to i ispod 1 dionice Asa banke za 10 dionica Elektroprivrede.
Tako da mi nije drago što raste cijena. Nisam kupio ni pola od planiranog broja.
Iako sam kupio određenu količinu plan je bio prodati dio dionica Elektroprivrede kada omjer bude 1,5 dionica Asa banke za 10 dionica Elektroprivrede al na moju žalost ode to i ispod 1 dionice Asa banke za 10 dionica Elektroprivrede.
Tako da mi nije drago što raste cijena. Nisam kupio ni pola od planiranog broja.
da...nije ni meni drago sto prebrzo raste jbg
ne volim ni kad pada ni kad raste
ne volim ni kad pada ni kad raste
između 123,72 i današnjih 140,00 KM je trgovano samo 57 dionica.
Toliko je bilo na ponudi. I dobro je da se nije pojavio veliki raspon između kupovne i prodajne strane. Zaustavio bi trgovinu.
Koliko je potraznja postojana, primijeti se guzva na potraznoj strani, pa se kupovni nalozi medjusobno "guraju" cak i iznad 140 KM
Sa zadnjom trgovanom cijenom jos je mali P/E i toga je vecina svjesna
Uz navedeno i ocekivanu dobit od preko 20 KM/dionici, realna su ocekivanja da se ovaj rast cijene nastavi.
Sa zadnjom trgovanom cijenom jos je mali P/E i toga je vecina svjesna
Uz navedeno i ocekivanu dobit od preko 20 KM/dionici, realna su ocekivanja da se ovaj rast cijene nastavi.
-
Ja sam stala na 110 KM
Sad samo nek raste i da trosimo dividende u zdravlju
Sad samo nek raste i da trosimo dividende u zdravlju
Ja ovakav rast jednostavno ne volim.Mislim da je ovo pod kontrolom,Uostalom može se to i provjeriti.Treba se samo uljučiti u ovakvu trgovinu.Oni koji su tome skloni još uvijek su tu.Razloge ovakvoj trgovini vjerovatno ćemo uskoro saznati!
Inače mislim da je ova dionica još uvijek vrijedna trenutne berzanske cijene.