Tvornica Cementa Kakanj
-
Re: Tvornica Cementa Kakanj
Ovdje jedini problem moze biti fond prof plus, sa prodajom svog udjela moze dovesti do istiskivanja malih dionicara
Ne trebate se plašiti tog fonda. Ja sam se plašio na Mann Humelu i prodao na 50 a oni su godinu kasnije uzeli dobrih 120. Tako i ako odluče da prodaju sigurno neće dati svoje dionice ispod 50 KM.MAMUSA8052 wrote: ↑29 Jul 2024, 16:29 Ovdje jedini problem moze biti fond prof plus, sa prodajom svog udjela moze dovesti do istiskivanja malih dionicara
Ode danas po 50, mala količina, ali znakovito...
-
legla dividenda..hvala Cementaro
Dobra potražnja na 50 KM. Ima ovdje još prostora za rast.
Ode po 54. All time high.
zar nije 90 KM oltajmhaj
Edit. evo sad sam se zarovio u mračne dubine SASE stranice i našao 94 KM najveću cijenu.
Edit. evo sad sam se zarovio u mračne dubine SASE stranice i našao 94 KM najveću cijenu.
Ipak iskustvo pobjedjuje, vidi se ko je dugo na berzi.
28.9.2007. je bio ATH na 94KM, a trenutacnih 54KM je najvisa cijena od 19.9.2008 (51KM).
28.9.2007. je bio ATH na 94KM, a trenutacnih 54KM je najvisa cijena od 19.9.2008 (51KM).
To je bio onaj period kada mi nije bilo jasno okud tolika cijena i ko to kupuje. Mada, gledajući i ostale emitente tada, možda nije bilo čudno jer su ljudi kupovali po visokim cijenama.
Ko li je bio taj kupac po 94KM i da li misli nešto loše o ovim dionicama.
Ko li je bio taj kupac po 94KM i da li misli nešto loše o ovim dionicama.